Himlen målades i ljusa pasteller, solen försvann sakta bakom husen och lämnade Costa Blanca i mörker.  En dag kom och gick och med det så säger vi god natt.
 
Greetings! En måndag som denna har snart passerat och det har den gjort någorlunda smärtfritt.  Vi satte oss på klipporna vid lunchtid för att äta lite rökt fisk och mackor till lunch.  Smarrigt var det men det blåste storm rakt in så man satt med gåshud och bara proppade i sig maten.
Efter det sökte jag efter ett bättre ställe, hamnade längre bort på en strand och väntade på att ett stort moln skulle dra därifrån så man kunde få värma sig någon gång.  Det tog ett tag men lite värmande solstrålar kom till slut på besök till och från.
Så där satt jag och luktade som ett jäkla rökeri efter lunchen och såg på medan kidsen lekte i någon timme.  Sedan tyckte jag att det var ett perfekt läge att gå vidare och fotografera men den lilla blev akut-toanödig så det var bara att tacka för oss och gå hem istället.
 
Nu sitter lilla barnet i badet och pratar med sina leksaker och den större varianten fixar med skolsaker inne på sitt rum.  Nu skall vi snart dra igång grillen och avnjuta middagen.  Ha en skön kväll.
 

30 september 2013

I mörkret

Livet i Spanien

 
Jag startar den här bloggdagen med ett par mörkare bilder på dottern min. 
Ny vecka, nya rutiner, nya tag.  Jag har släppt taget om gårdagen och blickar framåt med all kraft jag har.