Greetings! En måndag som denna har snart passerat och det har den gjort någorlunda smärtfritt.  Vi satte oss på klipporna vid lunchtid för att äta lite rökt fisk och mackor till lunch.  Smarrigt var det men det blåste storm rakt in så man satt med gåshud och bara proppade i sig maten.
Efter det sökte jag efter ett bättre ställe, hamnade längre bort på en strand och väntade på att ett stort moln skulle dra därifrån så man kunde få värma sig någon gång.  Det tog ett tag men lite värmande solstrålar kom till slut på besök till och från.
Så där satt jag och luktade som ett jäkla rökeri efter lunchen och såg på medan kidsen lekte i någon timme.  Sedan tyckte jag att det var ett perfekt läge att gå vidare och fotografera men den lilla blev akut-toanödig så det var bara att tacka för oss och gå hem istället.
 
Nu sitter lilla barnet i badet och pratar med sina leksaker och den större varianten fixar med skolsaker inne på sitt rum.  Nu skall vi snart dra igång grillen och avnjuta middagen.  Ha en skön kväll.
 
Mia Arp

Så himla vacker bild. Man blir lite solsugen. Själv sitter jag hemma med lager på lager koftor typ så här:

http://hippiechic.blogg.se/2013/september/spend-it-on-your-wardrobe.html

Hälsningar / Mia

klara engström

Oj vilken fin bild!

Sandra

Hej Denize,
Jag läser alltid din blogg och beundrar alla vackra bilder som du tar. Har följt din blogg sedan jag själv blev gravid. Jag har läst igenom dina fototips och råd. Jag är egentligen ingen bra fotograf men skall fotografera ett bröllop i helgen. Jag undrar om du har några råd? Jag har en Canon EOS 1100D med lins 18-55 och en extern blixt. Bröllopet kommer vara i dagarna tre i Sverige.

Ha det gott!

Karro och King :)

Ha vilken helt underbar bild! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress