I helgen skulle jag bara klippa Elian lite smått, ta bort det värsta som hängde framför ögonen, då jag tycker om hans långa hår ändå.  Men.  Jag klippte lite fel här... och sedan lite fel där.  Så nästa dag fick jag ta till med lite hjälp, så fick han bli ganska kortklippt ändå.  Elian ville inte riktigt se sig i spegeln efteråt, men han börjar vänja sig nu och det växer ju ut ganska snabbt.
 
Jag kom då att tänka på dessa bilder, tagna för flera år sedan, men det är fortfarande samma reaktioner varje gång han skall eller har klippt sig.
 
 
Karolin

Hej. Jag hoppas allt löser sig med de svenska myndigheterna snarast!! Kan inte vara det minsta roligt för er, ni har nog med allt annat som ska klaffa.

Men jag kan inte läsa inläggen från mobilen, via bloglovin. Sidan laddas upp men sen kan man inte rulla ner och läsa texten. Har nog varit så de senaste veckorna för det var väldigt längesen jag kunde läsa dina inlägg från mobilen.

Jag önskar er alla lycka till som går!

Linnéa

Det här kanske låter konstigt eftersom Elian grimaserar, men gud så lik jag tycker han är Emilia på den nytagna bilden. Runt ögonen liksom.

Söt som tusan är han iaf!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress