Sysslingarna-bus som låg och njöt på klippan (i det direkta solljuset) tillsammans.
 
Idag har vi hunnit med en båttur ut på sjön och därefter en shoppingrunda och inköp av tårtgrejor och sådant.  Idag är ju faktiskt Emilias sista dag som 9-åring. Om hon är taggad? Oh yes.  Hon planerar kalaset för fullt, pratar om det konstant och kan knappt sitta still.
Kan ni gissa vem som lär vakna vid 4-5 i morgon bitti? Haha.
 
Nu skall jag marinera ett par kilo kött inför grillkvällen i morgon.  Emilia har ju givetvis önskat biff, pommes och bearnaisesås - precis som vanligt om hon får bestämma.
 
Det märks att semestern börjar lida mot sitt slut.  Jag är inte redo, inte ens i närheten, allt har gått för fort och jag vill bara börja om.  Få uppleva lite mer, lite längre.  Det finns ju så mycket kvar att göra, att andas in, att hinna med.  Var tog sommaren vägen? Det är visserligen ett par veckor kvar, men jag är inte redo för verkligheten - jag vill inte att min lilla bubbla spricker, jag vill inte att mitt plåster lossnar.
 
Idag kom ett vykort, till Elian Östman.  Ett vykort med information om inskolning.  När hösten är här, då börjar ett vardagsliv i Sverige på riktigt.  Då skall jag finna mig själv, komma in i rutiner, få ett evigt pussel att gå ihop, invänta kylan och mörkret.  
Puh, vill inte tänka.  Jag blundar igen, förtränger det som komma skall, och försöker njuta av de sista dagarna man har.  De sista sommardagarna och de sista dagarna med Elian hemma.  För det är ju faktiskt första gången i hans fyraåriga liv som han skall ha en vardag utan mig, det blir dagispremiär.  Helt sjukt.
 
 
Sommaren, jag släpper dig inte än.  Jag behöver dig.