Måndag.  Ny vecka - IGEN.  Jag har bestämt mig för att det skall bli en bra sådan.  Åt sidan med all otur och negativitet.  Det här är veckan, då allt bara vänder.  Emilia skall börja i svenska skolan, alla mina problem skall lösas, framtiden skall se ljus ut, förväntningar skall byggas upp och styrkan skall återuppstå.
På fredag skall jag andas ut och känna att jag fick allt gjort, att alla bekymmer som har hängt över mig de senaste månaderna besegrades.  Det är målet för den här veckan.  Nu jäklar.
 
Ha en fantastisk måndag!
 
En blandning från senaste tiden på instagram...
 
 
Här sitter jag nu, med en hund liggandes bredvid mig och min lilla familj som är utmattade efter en dag i det sköna vädret.  Vi har bara njutit av solens värmande strålar, lördagen och barnen har kört bilen som är med på bilden här ovanför - fast idag blev det utomhus.  Det var många impade och avundsjuka kids som tittade storögt efter mina huliganers sysslings nya leksak.  Elian skjutsade Emilia, Emilia skjutsade Elian, båda skjutsade sin syssling som kom förbi en stund, musik spelades i bilens radio och lamporna blinkade medan dom körde med full fart.  Så skojigt.
Hur som helst, nu är vi som sagt hundvakt i några timmar innan det är dags att göra lördagskväll.
 
Fredagens galna huliganer...
 
Vilket fantastiskt väder den här dagen bjöd på.  Vi har promenerat runt och uträttat en del ärenden, jackorna åkte av i omgångar (när man gick långt och det inte blåste), lekparker fick besök, Emilia köpte ett par nya skor (hon har hittills bara gått omkring i snöskorna) och den värmande solen höll oss utomhus mer eller mindre hela fredagen, bortsett från matintag och samtal som gjordes här hemma.
 
Jag ville bara önska er alla en riktigt trevlig helg!