Idag väntade en play date med gamla vänner och ett besök på Andys lekland i Länna.  Kidsen hade hur kul som helst! Elian verkade lite försiktig av sig men skrattade sig genom dagen ändå.  Det var även full fart på Emilia och det kändes skoj.  Hon har verkat "för stor" för att vilja leka på sistone, hon har anpassat sig efter nya vänner.  Men idag har hon sprungit runt som en tok i flera timmar.
Enda nackdelen med dagen var lunchen.  Det tog 1 timme och 20 minuter att få en sallad och pannkakor.  Det var lite synd då man har hungriga och desperata barn.  Men när vi väl fick maten så slukades allt fort, sedan var det fullt ös igen.
 
Om det var svårt att få barnen därifrån? Jo.  Om barnen sover gott i natt? Det måste dom.
Till och med jag är helt slut i huvudet och då har jag ändå inte sprungit runt på samma sätt som dom.
 
Nu skall jag försöka få ihop något till middag sedan blir det fredagsmys.
Jag tänkte bara påminna er om tävlingen där man kan vinna en resa för två till New York för ett värde av 20000 kronor.  Detta tack vare Momondo (som är en gratis resesöksajt som jämför miljontals priser på flygbiljetter, hotell, hyrbilar, charter och sista minuten -resor).
Tävlingen avslutas 1 juni och tävlar gör man HÄR.
 
Ni är väl med?
Jag sa senast för någon timme sedan, till en vän, att jag verkligen skulle behöva en semester.  Så att komma ifrån och besöka NY mitt i allt kaos vore verkligen helt rätt.  Jag håller tummarna.
 
 
I samarbete med Momondo.
 
I morse (i natt) vaknade jag vid kl 04.30 av att tvn i vardagsrummet lät.  Jag tänkte att den hade slagits på av sig själv, den har nämligen gjort det tidigare.  Men när jag klev in där så fann jag min son, nöjd som fasen i solskenet som dansade över soffans kant där han låg.  Inte ok.
För många år sedan, när han var en jobbig liten bebbeplutt... då... då hade det varit mer ok.  Men då gick han och lade sig kring klockan 18 på kvällen också, om inte tidigare.
MEN igår somnade han sent.  Han körde en Alfons Åberg, ni vet när han kommer på varenda anledning till att inte somna? Elian var inte trött, han var törstig, han hörde konstiga ljud, han hade frågor om morgondagen, han fick ont i benet, han fick en kliande prick på armen.  Så höll han på i någon timme innan han somnade strax innan kl 21.
Så att vakna halv fem på morgonen passade liksom inte.  Jag fick återigen berätta att det nästan jämt är ljust i Sverige när det blir sommar men att han MÅSTE sova ändå.
Jag bar med mig honom in till min säng.  Där låg han och snackade med mig i över en timme (jag trodde att det var kört), men sedan slocknade han faktiskt.  Halle-freakin-lujah vilken tur!
 
Nu skall jag köra ett halvengagerat träningspass innan vi beger oss ut i blåsten och fixar med dagens ärenden.
Have a good one.