Godkväll i stugorna.
Som jag skrev på Instagram så behöver jag väl knappast påminna någon om att det är fredag? Helgkänslorna sprudlar.  Men om någon skulle ha råkat glömma vilken dag det är så förstår ni väl nu att det är Friyay i alla fall.
 
I morse var vi uppe med (innan) tuppen, jag sprang några vändor fram och tillbaka till tvättstugan och stressade för att hinna innan jag skulle lämna Elian och sedan jobba.  Det blev smått svettigt, men jag hann med tåget och pustade ut.
Väl framme inne i stora staden så tittade jag på klockan och undrade om något hade blivit galet.  Det var en timme för tidigt.  Jag hade alltså stressat som en tok helt i onödan, hade tänkt fel med tiden och hade en HEL timme över inne i Sthlm.  Jag vet inte varför, men det gjorde mig ännu mer stressad.  Den där timmen hade jag kunnat använda till redigering.  Idiotiskt.  Men jag strosade runt, köpte lite lunch, strosade lite mer och sedan begav jag mig mot dagens plåtning.
Allt gick smidigt som vanligt, tackade för mig, åkte tillbaka mot byhålan, kom fram till förskolan en halvtimme tidigare än väntat och möttes av en glad huligan.  Jag fick höra att han växt på sig under sommarlovet och blivit stor.  Han blir inte lika ledsen på morgonen och har dessutom börjat äta bra av maten (som ni vet så är han ju petigast i stan).  Känns alltid så skönt när allt bara funkar.
 
Hur som helst så har jag bara grabbar med mig här ikväll.  Emilia har varit i stallet och skulle sedan sova över hos en kompis.  Nu skall jag hugga in i alla onyttigheter som står framdukade, unna mig något gott att dricka, koppla av, varva ned och ta helg på riktigt.  Ha en myyysig fredagskväll, fina ni.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress