Hej fina ni! Jag vet, det var pinsamt längesen och jag har varit sämst på att uppdatera - MEN - det har varit fullt upp med sjukstugor, julstress, en resa till fjällen och så lite kaos.  Jag hoppas i alla fall att ni hade en bra jul? Det hade vi! Vi spenderade dagarna uppe i Funäsdalen.  Åt julmat, bytte julklappar, åkte skidor och pulka, badade bastu och rullade oss i snön och hade det bra bara.  En skön paus från allt annat, även om jag gärna hade stannat några dagar till.
Hur som helst så har jag en massa ordentliga bilder därifrån och jag lovar att uppdateringen skall återgå till det vanliga lagom till årsskiftet.  Jag ville bara kika in lite snabbt, göra något åt tystnaden och säga hej!
 
Dagarna har gått i ett, en vecka bara passerade och här lyckas den lille i familjen vara frisk i en dag för att sedan dra på sig nästa sak.  Förkylning efter förkylning, feber, magont och nu ögoninflammation.  
Jag tog en paus mitt i allt (den enda friska dagen typ) och tog en sväng till Åland för att äta lite julmat.
Var helt slut efter den korta resan, sov 12h och återhämtade mig lite.
Nu börjar jag istället känna hur julstressen smyger sig fram.  Med tanke på att det enda vi gör är att vara sjuka så har jag faktiskt knappt förberett något i julklappsväg.  Men jag får väl svettas och stressa lite bland andra som är ute i sista sekund i helgen.  Det löser sig!
 
Nu skall jag hitta på något med min uttråkade lille, som är ganska pigg idag men har ett öga som konstant rinner.  Julpyssel, kanske? Ha en fortsatt fin dag.
 
För någon vecka sedan så fick jag för mig att jag ville ha en vit plastgran i år.  Så i söndags åkte vi iväg på jakt efter en sådan.  Vi gick in i x antal affärer, båda mina killar hade ledsnat på det där med affärer för längesen, Elian var uttråkad/tjatig/gnällig och när varenda vita julgran var slut i varenda jäkla affär så gav vi upp och åkte hemåt till byhålan igen.
Sista stoppet var att veckohandla hem lite mat.  Där och då fick jag den extremt genialiska idén att köpa en vanlig plastgran och sådan där "snö på burk", då kanske en vanlig plastgran hade kunnat bli vacker? Det var nog min sämsta kreativa idé.  Ever.  Elian fick spraya när vi kom hem, men ärligt talat så ser det mest ut som badskum eller typ hårmousse i små högar på granen.
 
Ja ja, det var värt ett försök.  Vår gran ser inte ut som alla andra i alla fall, det är alltid något.