Det fick bli en liten repris idag.  Kidsen ville ju prova brädorna som hämtades igår.  Den ena är min storebrors och den andra är min gamla.  Jag hade pyntat min fint med klistermärken på olika rockband, surf- och skateboard märken, ordet "Punk" och "I Love Skater Guys".  Jag var en hård 12-åring, jag.  Jag var enligt mig själv både skejtare och punkare men min mamma fick spelet, så jag fick vara det i smyg.  Jag tror inte att hon uppskattade mina trasiga kläder och mitt svarta smink.  Men jag tyckte förstås att jag var asball.
Hur som helst så har Emilia fått ärva min gamla skateboard, hon ritade dock över ordet 'Punk' och skrev EMILIA istället.  Hon uppskattade tydligen inte heller min gamla punkfas, hehe.
 
Kiddosarna tyckte i alla fall att det var roligt, även fast dom för det mesta satt på brädorna och åkte.  Men man måste ju börja någonstans!
Nu har Emilia en kompis här och Elian tjatar om sällskapsspel och väntar på fredagsunderhållning på tvn.
Trevlig helg på er!
 
Idag valde kidsen att göra av med energi i skejtparken.  Emilia åkte upp och ned, runt-runt, sittandes och ståendes.  Lillebror är fegare av sig och nöjde sig med att springa på sidan om av sin sparkcykel.
En av hans kompisar dök upp där och var en riktig hejare på att åka skateboard.  Elian fick låna, men som sagt så är han ju lite försiktig, så Emilia fick hålla honom i båda händerna hela tiden.
Ikväll skall kidsen få hem ett par egna brädor, vi får se om det blir skejtare av dom.  Det blir nog övning i morgon i alla fall.
 
Efter en förmiddag ute i friska luften så åt vi detta till lunch.  Jag brukar faktiskt föredra kycklingtacos framför vanliga, så när jag fick frågan om jag ville prova Pulled Chicken Taco Style så gick det ju inte att tacka nej.  Det är jag glad för, det smakade verkligen jättebra.  Tummen upp från hela familjen.
Jag tror att det här kan bli en ny fredagsmys-favorit hemma hos alla tacofantaster!
 
Det går givetvis att variera maträtten och man kan äta den lite hur som helst.  Vi åt med tortillabröd och/eller chips, cheddarost, guacamole, grönsaker och hemmagjord salsa (krossade tomater, färska tomater, lök, koriander, chili, lime, cayenne, lite spiskummin salt och svartpeppar).
 
I samarbete med Kronfågel så kommer jag inom kort tävla ut presentcheckar på 500 kr från dom.  Håll utkik!