Gotland fortsätter att bjuda på mysiga dagar.  Vi har badat, hoppat i vågor, bastat och svalkat oss i sommarregnet, ätit gott både ute och 'hemma', Emilia har fått rida, vi har strosat runt i Visby i omgångar och sett så mycket fint.
Emilia läser ut bok efter bok, så nu skall vi strax bege oss till ett bibliotek så hon har mer att läsa under våra sista dagar här.  Sedan skall vi bara ta dagarna som dom kommer och fortsätta njuta av semestern.
 
Gårkvällen spenderades framför en sprakande brasa inne i stugan.  Svenska sommaren alltså.  Men det har väl sin charm också, även om jag är van vid att min födelsedag innebär en ljummen sommarkväll utomhus.  Hur som helst så blev kvällen bra oavsett vad, vi åt och drack gott och sedan somnade alla i samband med att huvudet landade på kudden.
 
Idag vaknade vi upp till ytterligare en molnig dag.  Men kidsen har ändå varit ute och sprungit av sig och lekt på gräsmattan utanför.  Vilde lever livet, går in och ut som han vill och jag tror att ungar och djur trivs med att bo i hus.
Planen för dagen är att ta oss in till Visby.  Sedan får vi se vad som händer.  Ha en fin dag!
 
Idag fyller jag 19 år (typ... om jag får bestämma själv) och det firades med att vakna mitt i natten (återigen: typ), packa ihop och bege oss mot Gotland.  Med två extremt trötta barn som hade sovit ca 5h för lite så gick resan över relativt bra ändå.  Vi tittade till Vilde en gång som fick sitta kvar i bilen, han hade inte uppskattat båtresan så mycket så det hade skett en liten olycka i hans bur.  Men strax efter att vi hade kört av båten så fick vi fixa med en liten rengöring och rasta honom i koppel.
Väl framme vid huset så fick han duscha, upptäcka världen lite och sedan har han sovit gott.  Vi andra har gått på en promenad i regnet för att se hur allt ser ut och så hamnade vi på stranden.  Barnen sprang runt, tyckte att det såg ut som stranden i Spanien, Elian lekte med en boll och så... plask... så råkade han ramla ned i en liten men ändå djup pöl.
Då fick han den genialiska ideen att passa på att doppa sig i havet med kläderna på - och storasyster var inte sen med att haka på.  Två huliganer, i stormvindar och regn, skrattandes och hoppandes över havets vågor.  Så har första dagen på den här semestern sett ut.
Kom igen nu solen, jag önskar mig att du tittar fram snart!