Idag fyller jag 19 år (typ... om jag får bestämma själv) och det firades med att vakna mitt i natten (återigen: typ), packa ihop och bege oss mot Gotland.  Med två extremt trötta barn som hade sovit ca 5h för lite så gick resan över relativt bra ändå.  Vi tittade till Vilde en gång som fick sitta kvar i bilen, han hade inte uppskattat båtresan så mycket så det hade skett en liten olycka i hans bur.  Men strax efter att vi hade kört av båten så fick vi fixa med en liten rengöring och rasta honom i koppel.
Väl framme vid huset så fick han duscha, upptäcka världen lite och sedan har han sovit gott.  Vi andra har gått på en promenad i regnet för att se hur allt ser ut och så hamnade vi på stranden.  Barnen sprang runt, tyckte att det såg ut som stranden i Spanien, Elian lekte med en boll och så... plask... så råkade han ramla ned i en liten men ändå djup pöl.
Då fick han den genialiska ideen att passa på att doppa sig i havet med kläderna på - och storasyster var inte sen med att haka på.  Två huliganer, i stormvindar och regn, skrattandes och hoppandes över havets vågor.  Så har första dagen på den här semestern sett ut.
Kom igen nu solen, jag önskar mig att du tittar fram snart!
Camilla

Vart på Gotland ligger den fina stranden? Kan det vara Tofta strand? Jag var nyligen i Visby men tyvärr hann jag inte med något strand besök.

Svar: Ja, helt riktigt :)
Denize, 25, Nynäshamn

Josefin -My Happy Days-

Så underbart spontant, lille busfröt där! Ha en skön vistelse på älskade Gotland!

När Annie fotograferar i Kalifornien

Underbara barn och älskade ö! :-) <3 Ha det underbart och njut av de underbara vyerna från mig också!

Tilda

Var också nyss på Gotland. Så himla fint där. Ska ni till Fårö? Det är galet mysigt där :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress