I samarbete med Dr. Oetker, så har jag fått smaka på minipizza-nyheten Piccolissima prosciutto och även fått möjligheten att hålla i en tävling där ni kan vinna en värdecheck på 250kr som ni kan handla Piccolissima för, plus en kupong till ytterligare en nyhet från Dr Oetker: Pizza Rustica.  Låter smarrigt, va?
 
För att vara med och tävla så behöver du bara kommentera här och berätta vid vilket tillfälle (kanske en fest?) du skulle använda pizza-produkterna.
Anna ML Holm

Jag skulle använda dem nästa gång jag och mina kompisar har kortkväll. Vi brukar träffas och spela kort och samtidigt prata om allt och inget och äta gott tilltugg, så detta vore inte dumt att ha till!

Sara- mamma till Viggo och Harry

Åh, vi ska flytta snart så vad hade inte varit mer perfekt än om jag vunnit detta, lagom lättlagat mitt i flyttkaoset!!

Elin A

Jag hade tagit med dessa som mellanmål på mitt sommarjobb. Eftersom jag bara jobbar ca 5,5 halv timme/pass så får inte jag ta någon direkt lunchpaus, men min kropp behöver ha mat var 3:e timme så dessa vore ju ett toppen mellanmål på den lilla rast jag får, det går snabbt, det är enkelt och de ser supergott ut!

Amanda

Åh! Jag fyller snart 30 (hjälp!) och ska ha en stor fest dit jag kommer laga all mat själv. Ett par paket minipizzor hade garanterar lättat lite på bördan!

Cissi

Absolut till fest! Perfekt nattmat.. Har varit påväg att köpa stora pizzor flera gånger med de är dyra.. Brukar sluta med varma mackor. Men dessa var ju en jättebra idé! :)
cissi_888@hotmail.com

Lisa S

Åh, här älskar vi Dr Oetkers pizzor! Dessa småpizzor skulle bli en perfekt födelsedagslunch till vår sons 5 års kalas i sommar!

Sarah Lohman

Jag skulle använda det som perfekt till tugg till dotterns 5års kalas. lagom stora att kalasa på!

Jen

Skulle definitivt servera dessa på personalfesten som ska äga rum hos mig inom kort.
Råkar redan veta att de är riktigt riktigt goda!

Anonym

Jag hade bjudit på dessa på min sons dop som ett tilltugg på plockmaten och på så vis även spridit ut budskapet hur goda dessa är till fler människor .

Håller tummarna nu att jag vinner

Anonym

Min dotter Elsa fyller 3 år idag och hon ska ha kalas på lördag, dom där små godingarna hade varit perfekta att ställa fram på kalasbordet!!

Tara

Vad smidiga! Dessa skulle jag skicka med mannen när han jobbar natt 😊

Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Haha jag vill använda dom till vardags och ha i frysen till min extremt känsliga pojkvän. Känner han av hunger och ej får mat på ett kick så blir han som ett monster, så för att rädda oss från onödiga bråk så låt mig vinna denna tävling så jag kan ge stackarn mat på direkten :P

Linda

Jag hade använt dem ikväll, om jag kunnat. Jag är frilansare och har massor av jobb, och igår kväll (!) kläckte sambon ur sig att han bjudit över kompisarntill fotbollsfinalen ikväll. Det är massor som behöver plockas undan och så ska vi bjuda på mat också... Suck. Tur att det är goda vänner, som inte kräver perfektion i alla fall!

Johanna-mamma till en prins & två prinsessor

Åh dessa skulle jag ta med på en picknick i gröngräset med min underbara familj!Mina barn är så små i maten så denna storlek skulle vara perfekt.
Kram Johanna

Mikaela

Hejsan :)

Jag skulle bjuda hem vänner & familj på en trevlig vinkväll med gott blandat tilltugg. Bland annat dessa små mumsiga minipizzorna.

Mvh Mikaela

Sofia

Jag skulle bjuda in på tapaskväll, perfekt som en liten mumsbit tillsammans med en massa andra godsaker - ostar, charkuterier, frukt osv :)

Madde

Jag och min sambo har precis flyttat och ska snart ha inflyttningsfest med plockmysmat, dessa pizzor skulle ju vara perfekta att bjuda på då!!

Helena i Uppsala

I Botaniska trädgården i Uppsala är det konserter hela sommaren. Man kan sitta utanför och lyssna gratis och sedan är det bekvämt med snabb mat när man cyklat hem. Ikväll är det Thåström, igår var det Elton John (som jag dock missade.)

Lotta Nilsson

Sambon fyller 40 år så som tilltugg till öl och vin skulle ju inte vara så dumt i sommarvärmen ( som vi hoppas stannar till slutet på Augusti)

Lotta Nilsson

Sambon fyller 40 år så som tilltugg till öl och vin skulle ju inte vara så dumt i sommarvärmen ( som vi hoppas stannar till slutet på Augusti)

Anonym

Min 15 åriga dotter har ibland vänner över då de spelar kort och nu när det är varmt och gott ute så sitter de gärna ute på balkongen och spelar. Detta skulle vara väldigt uppskattat tilltugg :D

Frida Elmgren

Min 15 åriga dotter har ibland vänner över då de spelar kort och nu när det är varmt och gott ute så sitter de gärna ute på balkongen och spelar. Detta skulle vara väldigt uppskattat tilltugg :D

Ivy

Jag skulle bjuda min familj & pojkvän på en enklare sommarlunch med minipizzor, lättare sallad och frukt & bär. Som kroniskt smärtsjuk orkar jag ännu mindre på sommaren, men som vem som helst, vill jag njuta av mat ute i trädgården eller på altanen när det är fina sommardagar/kvällar! :)

Patricia Karlsson

Min bästis är på semester i tre veckor, och när hon är tillbaks ska hon komma och se min nya lägenhet för förta gången när den är möblerad. Då hade det varit kul och bjuda på detta :)

Therese

Smart mellis till min son 😊

carolina elia askeroth

Till min blivande 7-årings kompisfest skulle dessa söta minisar passa bäst!

Jasmina

Jag skulle göra små plockvänliga pizza slices och lägga upp dem lite snyggt med tillbehör intill, ruccola, keso & paprika är givet och sen ställa fram det när alla ungarna somnat och vi vuxna ska ha spelkväll, perfekt kvällsfika.

En annan gång kan barnen få vara med och äta också ;)

Marielle Nilsson

Första jobbdagen efter semestern, dra iväg på picknick direkt man slutar och på så vis vägra att hamna i vardagslunken direkt !

Maria

Till en mörk och regnig höstkväll till en bra film skulle de smaka perfekt! Släng in ett gäng vänner också så skulle det bli ännu bättre!

Hanna

Åh vad gott det ser ut!
Jag tänker mig en sen sommarkväll på en holme ( en Ö) när man startar grillen efter makrillfiske i goda vänners lag. Hade passat perfekt som tilltugg när man börjar bli hungrig istället för de vanliga man har med sig, läs : Korv med bröd. Och man slipper åka in till land för att äta något gott och mättande på ett tag!

Angelique {BF november}

Perfekt storlek för mig som är gastric bypass opererad! :) Skulle kunna ha dessa till mig själv och min pojkvän en mysig hemmakväll nu när vi väntar vårat första barn <3

Stinahelmersson@hotmail.com

Kanske på Grekland
vid en solig strand.
Då skulle vi pizzor njuta.
Vid en vacker solnedgång
och kanske lite sång.
Eller i havet på en skuta.

Lina E

Jag vill få bjuda mången gäst,
på en riktigt storslagen fest,
och med Ristorantes assistans,
kommer det att gå som en dans,
för vem skulle inte bli glad,
av läckra minipizzor på rad,
och med en Tiramisu som final,
blir känslan av Italien total!

Katharina

Hade varit ett perfekt mellanmål till barnbarnen;
både treåringen som äter allt och femåringen som just är väldigt sparsmakad hade nog stoppat i sig detta!

Helena

Hej!
Hur går det med tävlingen? Vem vann?

M

Det ser väldigt gott ut och jag ska snart flytta. Så vore roligt att kunna bjuda på något som är både gott och går snabbt att tillaga då alla är väldigt hungriga när allt är klart.

Helena

Hej!
Hur länge håller tävlingen på?

Svar: Tävlingen är avslutad och vinnaren kontaktades :-)
Denize, 25, Nynäshamn

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress