Idag vaknade vi upp till strålande solsken.  Elian satt och beklagade sig över att han fick ont i ögonen av det starka ljuset när han satt och åt frukost.  Jag var snabb med att läxa upp honom angående att man aldrig klagar på solen i Sverige.  Aldrig.  Den kan lika gärna försvinna igen i flera månader (typ).  Han förstod poängen och kisade lite i smyg därefter.  Nä då, riktigt så illa var det väl inte.  Men på väg till förskolan så skuttade han omkring och vrålade "åh sköna sooool".  Goodie!
 
På tal om förskolan så skulle dom äta påsklunch idag.  Barnen fick klä ut sig till påskkärringar (eller gubbar) om dom ville.  Elian vägrade, "det gör jag BARA när det är den riktiga påsken!".  Jag försökte övertala honom, det kunde ju vara en kul grej, men han är så bestämd och envis.  Det har han absoluuut inte fått från mig.  Eller..?
 
Väl framme så välkomnades Elian av påskkärringar och små harar och en massa söta utklädda kiddos.  Jag tänkte att ungen måste ångra sig nu, att han inte också klädde ut sig.  Men nope.  Han stod fortfarande fast vid att hans tid kommer och det är när det är Påsk på riktigt! Inte några dagar för tidigt.
Så var det med det.
 
 
Solen har för tillfället gömt sig bakom molnen igen.  Men det var trevligt att den tittade fram en stund.  Nu skall jag återgå till att jobba med bilder som flera kunder längtar efter.
Ha en trevlig tisdag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress