Från instagram idag, förklaringen till bilden med nycklar+leksaksbil finns där (@denize).
Som ni ser så har jag även gått och blivit lite mörkhårigare denna veckan.  Jag var ju duktig där i ett par år, lät håret växa ut och vila och nöjde mig med min naturliga hårfärg - men sedan färgade jag en gång.  Och så en gång till.  Och så igen och igen.  När man väl har börjat så är det svårt att sluta, det blir som ett beroende.  Men nu känner jag mig nöjd och satsar på den här bruna färgen resten av hösten i alla fall.
 
Huuur som helst.  Vilken solig och behaglig fredag vi har haft här.  Min dag blev dock inte så mycket lugnare (som jag trodde igår).  Jag har åkt lite fram och tillbaka, varit lite överallt, fotat och varit på ett spännande möte och inte alls haft någon tid till redigering utan stress.  Men jag tar igen det nästa vecka.
 
För tillfället så är kidsen med kompisar, jag sitter och slösurfar lite och skall strax börja med middagen.  Emilia har önskat plankstek, så hon får som hon vill.
Hoppas att ni alla får en fin fredagskväll och trevlig helg!
Anonym

Passar superfint i den hårfärgen! På tal om nåt helt annat, mina barn som du fotade i hagaparken för ett par år sen frågar ibland "när ska den där fotografen fota oss igen?" :)

ellie

Det vart fint med det bruna håret :)
Jag önskar att det inte slet nåt på håret att färga det, då hade jag typ färgat det hur mycket som helst ;)

N

Hej Denize.
Jag brukar läsa din blogg då och då och jag har följt din blogg från att du var gravid med Elian. Det va ett antal månader sedan jag läste din blogg och jag fick nästan en chock när jag gick in och såg hur stor Emilia och Elian har blivit. Självklart växer barn men blev nog lite chockad över att se en lång Emilia och långhårig Elian.
Måste bara skriva hur duktig jag tycker att du är. Du har verkligen lyckats med dina barn och ditt företag. Det är inte lätt att vara ensamstående och gravid som 15 åring men se på Emilia idag. Wow Denize du är verkligen en super mamma. Känner så klart inte dina barn men genom din bilder säger mer än tusen ord. Vet inte vad jag vill med den här kommentaren egentligen förutom att berömma dig som mamma och fotograf. Du har verkligen lyckats och dina barn verkar vara riktigt underbara barn <3 ta hand om er och lycka till med allt, du är en kämpe <3

Anonym

http://www.blondinbella.se/2015/10/fotograf-sokes/#more-71984

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress