Elian är - och har länge varit - ett stort fan av Jake och Piraterna i Landet Ingenstans.  Intresset började när han var en liten plutt och fick se det på spanska barnkanalen för några år sedan, för första gången.
Med tanke på att det ligger honom varmt om hjärtat så känns det kul att jag har fått möjligheten att, i samarbete med Disney Junior, tävla ut ett Jake-skepp Colossus till er (värde 749 kr).
För att vara med och tävla så lämnar du bara en kommentar här och berättar vad dina barn tycker är kul med Jake och Piraterna i Landet Ingenstans.
 
Jag vill även tipsa om att det kommer sändas ett 45 min långt specialavsnitt av Jake och Piraterna i Landet Ingenstans kl. 9.00, 13.05 och kl 17.00 på lördag och söndag, på tv-kanalen Disney Junior - där Jake blir kapten över skeppet Colossus.
Vill du även öka dina chanser att vinna något fint så klicka in HÄR - där Disney Junior har en tävling där du kan vinna en hel del fina saker, bland annat ett Colossus-skepp (värde 749 kr), en talande Doktor McStuffins docka (värde 699 kr) och ett Miles från Morgondagen Photon-flyg (värde 250 kr).
 
Tävlingen pågår till den 25 september.  Kort därefter presenteras vinnaren här i bloggen.
Mikaela

Hej, Åh detta är mina döttrars absolut favoritprogram, va roligt det hade varit för dem att vinna detta skepp att ha i sitt annars så rosa och glittriga rum! Håller tummarna!

Anna Hult

Min största dotter har älskat Jake och hans vänner så länge jag kan minnas. Det är en rolig lek som de alltid återkommer till och alla vännerna är med och bli en karaktär. Leken pågår i timmar och alltid helt utan konflikter! Kan ju utökas i oändlighet med karaktärer och äventyr.Nu har min lilla tjej kommit med i leken, nu är det hennes tur att vara Dudee, och hon älskar det. Hon har inga egna Jake och piraterna grejer som de större barnen har så hon skulle bli överlycklig av skeppet du lottar ut.

Katta

Min son säger att det roligaste med Jake och piraterna är att de äventyrar :) kul tävling och tack för tipset om avsnittet! Det kommer uppskattas av en kille här hemma :)

Ida bäck

Jag vill vara med och tävla! Min 3,5 åring älskar Jake och piraterna, och det enda han önskar sig av tomten i år är ett Jake-skepp, det vore så roligt att kunna ge honom ett! :)

Malin

Åh vad kul! Är stolt mamma till en kille med högfungerande autism. Pirater har alltid varit hans specialintresse och det enda han lockades av i lekväg som riktigt liten. I oktober fyller han år och jag skulle ÄLSKA att få överraska honom med detta. Det är han värd!

Cheeri

Hej! Min son på fem år älskar Jake och piraterna. Han gillar att känna sig delaktig när Jake pratar med honom. Men framför allt tror jag att han tycker att det är skönt med ett program som är både snällt och spännandepå en lagom nivå. På förskolan och bland kompisar blir det ofta fokus på tuffare grejer. Jake är lagom för en femåring och jag märker att hur mycket han än pratar om allt coolt och tufft som är lite hårdare så är det väldigt skönt att krypa upp framför Jake och hans glada pirater och bara vara fem år.

Hanna remmo

Hej. Min dotter började kolla på jake och piraterna för några månader sedan då vi skaffade Disney Junior kanalen. Hon älskar skeppet och ja. Hon gillar helt enkelt det, deras lekar jake oxj hans vänner. Krokodilen och kapten krok. Ja hon tycker om skeppet och vill så gärna ha ett eget sånt så att hon kan leka som dom gör, med figurerna. påminner oss om och om att det är det hon vill ha i födelsedagspresent då hon fyller 5år nästa månad."glöm inte vad jag vill ha mamma" påminner hon ofta. Kan göra ett försök och tävla om den här 😃 *hoppas* /hanna remmo

Emmelie - Mamma till två, nykär, ssk-student

Åh detta hade varit perfekt att vinna till min Hugo som fyller fyra inom kort.
Han gillar Jake och piraterna och gillar hela historien och att de många gånger händer lite knäppa saker med Kapten Krok :)

Emelie

Jag vet inte om man får tävla för sina elever, men jag har en liten klass på 5 elever som bara älskar Jake och piraterna. Att då vinna detta skulle ge dem och mig massor i samspel av lek och undervisning.
//Emelie

Emelie

Min 3 åring har älskat Jake och piraterna sen 1 år tillbaka och leker gärna med sina gubbar och kläderna med Jake på ska helst användas varje dag! När jag frågar honom varför och vad det är som är bra med Jake och piraterna så får jag svaret: " Bara för att det är de mamma"!
En gosse på 3 år som älskar allt med Jake och piraterna skulle älska att få vinna leksaken och få utveckla fantasin ännu mer i sitt rum!

Sara

Min 3åriga son har avgudat Jake och piraterna ända sedan bebisåldern. Dessutom samlar han på båtar så det hade verkligen varit en dröm att få ge honom en sådan fin present :)

Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna den här fina presenten till min dotter som fyller år den 19/10. Hon älskar Disney Junior och just Jake och Piraterna i Landet Ingenstans är en av det stora favoriterna. Det innehåller nämligen spänning, äventyr och en massa skratt så det vore toppen att få överraska med den här fina gåvan som jag är säker på att hon skulle bli riktigt glad över.

Kram Sanna

Kim

Jätterolig tävling! Min son älskar Jake och leker alltid att han är pirat! Han skulle bli sååå glad om vi vann detta fina skepp! !

Lisa

Min Alice på 3 år älskar Jake! Antingen så ska det ritas, tatueras eller lekas utomhus, jag får alltid vara Kapten Krok och hon är självklart Jake! Skulle verkligen vilja överraska denna fantasifulla donna med detta skepp så vi tillsammans kan utveckla leken ytterligare! (Hoppas jag då får chansen att vara Jake ;) men jag tvivlar... :P

Tess

Mitt barn gillar Jake och piraterna för att de har skoj tillsammans och att alla får vara med :-)

Anonym

Läs om senaste instagram-bråket på min blogg!

Maria

Hej! Jag skulle vilja ge skeppet till min treåriga brorson, som ännu pratar lite otydligt men babblar oavbrutet om Jake och att hans skepp ser ut som min morbrors gamla sjömanstatuering på armen och att Jake och Jocke (morbror) åker på äventyr med skeppet tillsammans. Den här lille killen är fasters favorit, han har precis börjat på dagis och gillar det inte alls, han skulle behöva lite uppmuntran så att hans pappa kan sluta gråta när han lämnar honom på dagis ;)

Emma

Milton som snart är 3,5 har just börjat kolla på Jake och piraterna och tycker det är roligt och spännande. Ibland till och med lite läskigt men då finns mamma och pappa där som gärna sitter med och kollar, så det läskiga blir lite mindre läskigt. ☺️

Emma

Milton som snart är 3,5 har just börjat kolla på Jake och piraterna och tycker det är roligt och spännande. Ibland till och med lite läskigt men då finns mamma och pappa där som gärna sitter med och kollar, så det läskiga blir lite mindre läskigt. ☺️

BaraMitthjarta

Min Harry fyller tre år på fredag (25sep) och han älskar allt som ha r med jake och piraterna att göra, så att hålla tummarna är de minsta vi kan göra nu 😊

Ronja

Min son gillar att jake och hans vänner får gulddebloner när de jobbar tillsammans och att han får vara med och räkna dem. Krokodiler och annat är också spännande :-)

Camilla

Hoppas mina barn vinner detta skepp det bästa med Jake och piraterna är att det är ett bra pedagogiskt barnprogram som gör att barnen har tex möjlighet att träna på räkna osv.
Nu håller jag tummarna // Camilla , ensamstående mamma till 4 barn :)

Nathalie

Wow, den här vinsten skulle verkligen göra min dotter på 3,5 år väldigt glad! Hon har faktiskt bara tittat på Jake och Piraterna i några månader, men hon ÄÄÄLSKAR det! Hon gillar att det är spännande och det händer lite mer grejer här jämfört med vad hon tittat på tidigare (Nicke Nyfiken och Barbie typ.) Jag visade henne nyss skeppet här på din blogg för att se om hon tyckte det var intressant - och jepp det tyckte hon! Jag sa att hon får önska det sig i julklapp och nu har hon därför redan börjat tjata om julafton här... Därför skulle även jag som mamma bli glad över den här vinsten eftersom jag skulle slippa höra tjatet om julafton redan, haha.

Tack för en bra blogg och kram från oss! :)

Anna

Mina barn (en son & en dotter) har två gemensamma ämnen de älskar: när de tittar på "Jake och Piraterna från landet Ingenstans" och bygger lego/duplo (såklart oftast piratskepp...). Ett program och lek som ger lika mycket glädje oavsett kön. Vore kul att få ge dem en gemensam present som denna :)

Petra

Åh, vilken fint skepp! Ett sånt skulle man haft när man var liten! :)

AnnBritt

Är en farmor som gärna vill vara med och tävla! Mina fina barnbarn Alexander och Julia som är 3 och fem år tittar på Jake och Piraterna hemma. Vet att dom tycker att det alltid är lite pirrigt och extra roligt när dom ser programmet. De älskar att se när Skulle vara så underbart om jag kunde överraska dom med detta fina skepp!
Jag har inte haft tiden att umgås så mycket med våra älskade barnbarn den senaste tiden. Då deras farfar har blivit svårt sjuk och jag åker och är hos honom varje dag.
Vore så roligt att få ge Alexander och Julia en så fin present som jag vet att dom skulle älska att leka med!

Ina

Lovisa älskar att sjunga med i sångerna och räkna guldgeblonerna :) Även lillebrorsan som inte pratar så mycker än säger Hej hå och håller en hand för ögat, då vet man att det är Jake och Piraterna han vill se :) Självklart försöker han va med att räkna som storasyrran också 👍

Ida Gedda

Min son har väldigt länge varit förtjust i Jake och tyckt att kaptenkrok varit väldigt läskig fram tills nu. Nu är lillasyster oxå väldigt intresserad så de är ofta tjafs om vem som ska vara vem när de leker. De leker ofta att de går ut på trampolinen på skeppet och ska hoppa.. Låten går om och om igen här hemma.. Hade varit en dröm att överaska han med skeppet nu när han äntligen vågat ta till sig kaptenkrok oxå. :) 🌸

Frida

Hej hej, jättefin tävling du har! Jag är inte med men jag tipsar gärna vidare :D

Just nu har även jag en tävling på min blogg där du kan vinna vacker glasdesign. Kika gärna in och tävla <3 Kram Frida
http://nouw.com/Mizzyz/tavling-glasdesign-20511901

fruostlund.blogg.se

Min sons bästa barnprogram är Jake och piraterna, och tur är väl de att vi har de på dvd så han kan få se det även om de inte sänds på tv. Han har ett flertal leksaker med just dessa figurer och älskar dem! Springer runt och säger "hej och hå" 😊

Annica

Min dotter och jag kollar alltid på Jake och piraterna speciellt nu. Hon gillar alltid när de räknar sina guldmynt för då blir hon alltid så glad. :P

Tina C

Min son fick en springbil med Jack och piraterna i doppresent. Denna älskar han över allt annat, han trycker på alla knappar, sitter på golvet och kör den fram och tillbaka med handen, springer runt med den i huset och kör över mina fötter och häslsenor. Att vinna detta skepp hade gjort honom överlycklig, då det bara är Jake som gäller här hemma!

My Thulin

De brukar vara äventyren och alla sånger som gör att de faller i smaken här hemma! :D håller tummar & tår!

Zandra - Mamma till Milo & Milton

Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla! :) Har två små busfrön till pojkar här hemma, som skulle bli helt galna av en sådan överraskning! :D <3

Vi har Disney junior på tv:n här hemma, vilket står på dygnet runt, och Jake & Piraterna är en stor favorit av dessa program :)

Roligast är nog Dudde (Jakes lillebror), med tanke på att ena sonen går omkring och säger
- "Åh, kokosnötter!"
till precis ALLTING, ca 3000 gånger per dag!! Vilket gör mig gaaalen, haha. ("Åh, kokosnötter!" är Duddes favorit-uttryck ;) ).

Kan inget annat än att hålla både tummar & tår, då det vore så galet kul att få ge dem en sådan fin överraskning! <3

k.s


Åh va roligt detta skulle va,
om man kunde ge till sonen något bra.
När man är en ensamstående mor,
så är inte alltid plånkan så stor.
Men sonen avgudar SÅ denna Jake-figur,
med piraterna på lur.

Så himla braa tävling, D! Jag frågade sonen vad som är roligt med Jake och piraterna i landet ingenstans och hans svar va: Men mamma.. allt. Det bara är bra ;)

Anna M

Min 3 åring här hemma ÄLSKAR Jake och piraterna , det bästa tycker han är gulddublonerna som de får ;)

Ida berg

Det första min son Victor gillar med Jake och piraterna är introt. Han dansar alltid och blir lika lycklig varje gång han hör just introt! Under seriens gång är det Jake och papegojan som är favoriterna av karaktärerna och sedan deras äventyr. Det finns egentligen ingenting som han inte gillar men introt och avslutet är det han tycker mest om! :) Jag hoppas jag får chansen att göra min son glad genom att vinna den här tävlingen ! :)

Sanna

Hej! Jag vill tävla till mitt underbara kusinbarn. Jag vet inte om han kollat på just det pogramet men jag vet att han älskar båtar och pirater och allt där till. Pontus har livlig fantasi och älskar att leka hela dagarna. Om jag ger denna till honom när han fyller så kommer jag nog bli populärast på kalaset, haha :)! / sanna@hyvarinen.se

Carola L

Lille Malte älskar Jake och piraterna för att det är lite lagom spännande för en liten en!

millamellan.se

Det bästa våra ungar tycker är med Jake och piraterna är när de i början höjer armen och säger "hejåhå" och när de får vara med och räkna gulddublonerna. :)

millamellan.se

Det bästa våra ungar tycker är med Jake och piraterna är när de i början höjer armen och säger "hejåhå" och när de får vara med och räkna gulddublonerna. :)

Jenny

Tack för påminnelsen, vi missade inte Jake & Piraterna idag!!
Detta är det absoluta favoritprogrammet här, det är såå spännande med pirater! Det fräckaste är att dom är ute på havet i en stor båt! I somras var vi på Äventyrslandet i Halmstad på Skattjakt med piraterna och nu är lillen alltid Pirat! Så det hade varit himla kul med ett piratskepp att leka med, om inte annat så hade mamman uppskattat lite lugn lek ibland eftersom lillasyster alltid råkar komma i kläm vid sjörövarslagsmålen!

Camilla W

Mina tjejer tycker det är kul när Kapten Krok råkar i trubbel :-)
Hoppas på tur ♥

Jerker

De tycker det är fantastiskt spännande och tar med sig det som händer i programmen in i sina egna lekar :)

Maria Eriksson

Min son Elias 3,5 år älskar Jake och Piraterna - skulle därför vara en garanterat hit att få ge honom en del av något han älskar!

emelie johannesson

Wilmer är 3,5 år och älskar allt som har med jake att göra. Hans absoluta favorit lekar innehåller gubbarna o tar honom på många fartfyllda äventyr! När han fyller 3 hade han ett piratkalad där vi byggde upp ett skepp i vardagsrummet av kartonger och självklart var födelsedagsbarnet jake själv! Han önskar sig verkligen detta skeppet, så fort reklamen för tävlingen på Disney junior kommer så berättar han sin stora önskan! Jag säger att han får önska sig det var tomten o jag hopps därför att tomten kan få hjälp att förverkliga hans önskan!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress