/ Foto - Allmänt / Vardagslivet /

Boka mig som fotograf - Kampanjpris

 
I det här inlägget så kommer jag dela med mig av mina ständigt återkommande favoritbilder.
I år, när jag i vanliga fall jobbar för fullt, så kommer jag istället vara ledig.  De senaste åren så har sensommar- och höstbröllop blivit lite av en favorit och inriktning.  Men i år så kommer jag ju vara höggravid och/eller nybliven trebarnsmamma så jag kände mig tvungen att ta det lugnt och inte boka upp mig där i augusti, september och oktober.
MEN fram tills dess vill jag gärna jobba in i det sista, det blir kanske inga heldagar när det gäller bröllop, men jag kommer fortsätta fota porträtt i vanlig ordning.
 
Efter en lång vinter med en massa inomhusjobb (bildbehandling), så ser jag faktiskt fram emot att få komma ut och fota mer.  Jag vill som sagt göra det så mycket som möjligt, så ofta det går och in i det allra sista.  Därför tänkte jag köra igång med en kampanj (ganska tidsbegränsad): Boka en 45-minuters fotografering för endast 499kr.  Sedan kan man välja att köpa till enstaka bilder för 150kr st eller ett paket: 12 st bilder för 500kr.
Alla bilder är behandlade och levereras digitalt.  Är du intresserad? Släng iväg ett mail till denize@eemedia.se så blir jag glad.
 
Kanske är du gravid, eller så kanske du vill föreviga dig och din kärlek på bild? Jag vill gärna skapa fina minnen av era känslomässiga ögonblick.
 
 
Bebisar och barn växer ju så himla fort, ta chansen att fånga de små på bild.  Det betyder så himla mycket att kunna se tillbaka och minnas.  Kanske vill du få med hela familjen på bild? Barn- och familjeporträtt är bland det roligaste jag vet:
 
 
Eller så har du kanske en helt egen bildidé? Hör av dig och berätta om dina önskemål.
 
 
Hoppas att ni inte tycker att det är jobbigt när jag gör reklam för mig själv? Haha, men är man egenföretagare så är man.  Och som sagt så tycker jag att det är jättekul att få göra det jag gör.  Jag vill fylla på med en massa bokningar så länge jag bara kan.
fotograf / fotograf i nynäshamn / fotograf i stockholm
#1 / / Ina:

Det är klart att du ska göra reklam för dig själv :D Att jag/vi älskar dina bilder är ju en härlig del till varför din blogg är så intressant att följa :D

Svar: Åh, men vad kul, vad glad jag blir! :)
Denize

#2 / / E:

Jobbigt?! Skojar du? Haha, är det inte det du har en blogg till? Dessutom jätteroligt att se några av dina favoritbilder, du är så himla duktig :) <3

Svar: Tack snälla du ♡
Denize

#3 / / Emma:

Hej :)
Fotograferar du bara runt Nynäshamn området eller åker du runt i Sverige också? :)

Svar: Hej! Nej då, absolut inte bara i Nynäshamn... men beroende på avstånd så kan jag eventuellt ta reseersättning. :)
Denize

#4 / / Sara mamma till viggo och Harry :

Aaah du måste höra av dig om du får för dig att ta en tripp till skåne typ Kristianstad. Hade ju varit perfekt i sommar 😁😃✊💞

Svar: Lovar att höra av mig i sådana fall! :D
Denize

#5 / / Heléna:

Åh vad jag önskar att du kunde fota, men då jag bor i Norrland är det ju lite långt ;) Passerar vi i sommar får jag slänga in en förfrågan om du har möjlighet.

Svar: Då får jag hoppas att ni tar en sväng förbi Stockholmsområdet i sommar ;)
Denize