Fredag, kära fredag! Jag har längtat efter just fredag typ hela veckan.  Vet ni varför? Jo, det är matrelaterat nu igen (hehe).  Men såhär är det; förra fredagen beställde vi hem pizza och den var sådär sjukt god.  Jag brukar inte känna att det blir någon hallelujah-moment när vi äter pizza i vanliga fall.  Det är gott, men inte sådär woooow-gott... om det inte handlar om Pizza Hut, DÅ är det wow.  MEN hur som helst, för en vecka sedan så åt vi en jättegod pizza och jag har varit toksugen på den enda sedan i lördags, alltså dagen efter.
Jag kom överens med mig själv (och resten av folket) att det är ok att köpa pizza för andra gången, tidigast en vecka efter.  Så nu har det gått en vecka och nu är det fritt fram! Tjoho!
Jaa... det var ju då detta med mat.  Preggo-versionen av mig själv är lite smått besatt sådär.
 
Annars så tar jag det väldigt lugnt idag.  Jag har ju skrivit förr om mina sammandragningar, att det blev bättre men att jag ändå lyssnar på kroppen.  Idag får jag verkligen lyssna ordentligt, det känns inte helt bra.
Min största fundering är hur fasen kroppen kan promenera en mil och må kalasbra, men så fort jag drar fram dammsugaren och golvmoppen så tar det bara stopp? Varför!?
Och jag lovar att det inte är någon ursäkt bara för att komma undan städningen.  Jag får en massa sammandragningar och foglossningsbesvär varenda gång jag försöker mig på att städa.  Det gör ONT.  Jaja, jag får väl slippa det där med att städa enda tills i september.  Ooooj vad tråkigt för mig! Hehe.
 
Nu skall jag skicka iväg en massa bilder, hämta hem Elian + en kompis och ta helg!
Jag önskar er alla en fortsatt fin fredag.  Tack för att ni kikar in här, lämnar spår och gillar inläggen som ni uppskattar.
Senare i eftermiddag så skall jag förresten skriva ihop ett inlägg om barnens reaktioner när dom fick reda på att det låg en liten lillasyster i min mage (önskeinlägg från en läsare).  Om ni har andra önskemål när det gäller inlägg så är det bara att hojta.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress