I morse ägnade jag mig åt att samla ihop lite klipp och göra en video på vår livliga lilla flicka i magen.  Jag kan inte förneka att jag får den där alien-känslan när jag ser bebisens rörelser på film.  Det både ser och känns lite "udda" emellanåt.  Men häftigt är det ändå, att man ser tydliga små kroppsdelar på utsidan av min mage när lillasystern bökar och knuffas där inne (speciellt i de sista klippen).
 
På tal om det här med lillasyster och graviditet.  Vet ni vad jag fick för fråga häromdagen? "Är du gravid?" och den genialiska frågan ställdes av en som jobbade på apoteket.  Nog för att jag börjar svälla upp ordentligt och blir lite mera rund här och där, men jag tycker mig ändå se skillnaden på en mage som har ätit alldeles för mycket pizza och bullar (t ex) jämfört med en preggo-kagge.
Jag blev helt ställd och funderade på om hon skämtade.  Så jag skrattade till lite.  Men hon skämtade inte, haha.  Jag är bara gravid i åttonde månaden, känns rätt uppenbart va?
Anledningen till att hon frågade var för att jag i sådana fall kunde få någon slags babybox om jag beställde på nätet.  Och vilken tur att jag fick impulsen att dela med mig av denna händelsen, för nu skall jag gå in på den sidan och se vad det är för roliga bebisgrejor vi kan få hem.
Tara

Så häftigt!
Är nästan så man känner hur det kändes, när man ser filmen.
Såg en filmsnutt på Facebook, där de tagit ut bebisen i "säcken" - kommer för mitt liv inte på vad det heter just nu 😔 - genom kejsarsnitt.

Charlotte Uleskog

Så fint och så svårt att greppa på samma gång, overkligt! :)

Moa

Häftigt! Jag har ju sett massa gravidmagar men aldrig riktigt en tydlig bild på hur det faktiskt ser ut när barnet sparkar och rör sig :-)

Hanna E

Filmen får mig att minnas hur det var med mina barn och hur det kändes på slutet. Den där lite orealistiska känslan när man såg hur barnet i magen rörde sig.
Det var mer med ettan för med tvåan så hade jag moderkakan i framvägg och då blev det inte riktigt samma känsla.

Emmelie - mamma till två och ssk-student.

MAGISKT. Hoppas att få uppleva det en gång till.

JT

många skickar hem gratis babybox, bara googla på det och du får hem så himla mycket goa och nödvändiga grejer! :)

Hanna

Googla på babybox så kommer det upp massor av olika företag som skickar eller att man får hämta babybox. Väldigt bra och fina saker i vissa av boxarna. :-) lycka till med allt. Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress