För ett par veckor sedan så åkte vi iväg och köpte lite grejor till Elise.  Tidiga julklappar går jättebra när mottagaren är ett par månader gammal och därmed fattar noll när det gäller julafton.
Vi kom hem med en babygunga som spelar en massa olika låtar eller olika ljud från naturen och som kan ställas in på sex olika hastigheter.
Vi köpte även ett fint babygym med massa olika elefanter att titta på.
Allt för att den här lilla tjejen, som jämt vill ha saker att titta på, skall ha något att sysselsätta sig med.  Gungan tänkte vi kunde vara bra för henne då hon gillar att bli gungad i sin mjuklift och jag får sjukt ont i ryggen av att stå och gunga på den om dagarna.
 
Båda sakerna blev ju förstås populära.  Ett par minuter åt gången dårå.  Gungan är en hit om man sitter bredvid och pratar med henne samtidigt.  Hon älskar ögonkontakt.  Och så älskar hon långa, djupa diskussioner.  Det räcker med att man sitter och babblar om vad fasen som helst tio minuter i sträck och så iakttar hon en noggrant och svarar därefter med ett hooo, kooo, ooooh, aaah, bä.  Och så fortsätter det sådär enda tills hon blir trött och behöver sova igen.
Anonym

Å har också en liten pratkvarn (6v). Han älskar verkligen att diskutera och varvar enorma leenden med oooah, äjjj, ehhaa! Så kul och mysigt.

Anonym

Hon är så söt. Hon ser äldre ut än några veckor 😄

Anonym

Alltså den yngsta dotter! Hon påminner i sitt (jobbiga) sätt så otroligt mycket om vår dotter. Krävde uppmärksamhet 24/7 och sov aldrig långa sammanhängande perioder. När jag beklagade mig på BVC tittade den äldre kloka sjuksköterskan mig djupt i ögonen och sa "Intelligenta barn upplevs ofta som jobbiga barn".
Kanske hade hon rätt. Dottern är idag 22 år och om några månader färdig jurist! 😉

Liv Ringström

Men åh så underbar ju! Ser dessutom helnöjd ut över sina tidiga julklappar :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress