7 december 2016

Att önska sig

Vardagslivet

 
På tal om julklappar så har jag och Elise shoppat lite idag.  Inte i fysisk butik förstås, det gillar hon ju inte.  Men vi har besökt x antal nätbutiker istället.  Det blir inte samma känsla som att springa runt i affärer och stressa bland resten av befolkningen som jag i vanliga fall gör (i sista sekund dessutom), men men!
 
Såhär ser i alla fall barnens önskelistor ut (hittills).  Emilias är ju billig och varierad? Haha.  Det märks väl inte att hon är särskilt rid- eller hästintresserad, va? Näe då.
 
Och så Elian, lilla Elian.  Fifa 17 till hans Playstation.  Och "NOL".  Jag fattade ingenting och frågade om och om igen vad det egentligen var "jamen NOL 17, hockeyspelet".  Jag undrade om han menade NHL? Men näää då "X har sagt att det heter NOL".  Givetvis så måste han lita på X, kompisen slash idolen som är något år äldre än han själv, han har ju alltid rätt (?).  Jag känner på mig att tomten kommer komma med det spelet i år, bara för att mamman skall få säga "åååh ett n-HHHHH-l spel".
Hur som helst, mer på listan då? Fotbollskort är nya grejen.  En radiostyrd bil som kan köra i vatten och grus.  Hot Wheels (just det namnet orkade han inte skriva själv (?)).  Racing cars (några random småbilar som fanns i en närliggande butik) etc.
Hans lista är faktiskt riktigt kort i år.  För att vara han alltså.  Sedan så vet jag att han önskar sig en Ronaldo tröja, men av någon anledning så står det inte med.  Fokus på fotbollsgrejer i år med andra ord.
Sofie

Haha, min systers önskelista såg precis ut som hennes när vi var små ;) fast då stod det nog "egen ponny" högst upp också... Mysig tradition att låta barnen skriva egna önskelistor :)

Svar: Haha Emilia har alltid skrivit "egen häst" först men jag antar att hon gav upp hoppet i år 😬
Denize

Sophie

Haha vi hade aldrig önskelistor hemma. Dessutom skulle jag ha varit alldeles för feg för att skriva något speciellt där, visste att vi inte hade supermycket pengar och skulle alltid varit rädd för att ge min mamma dåligt samvete för något ;) så är vi olika!

Hanna Karlsson

Det gillade jag verkligen som barn att skriva önskelistor. :-)

När Annie fotograferar i Kalifornien

Åh vad gulligt! Min önskelista brukade se ut som din dotters, fast överst stod alltid HÄST. Man visste ju inte, kanske skulle tomten kunna övertala mamma och pappa i år...

NOL. XD <3 SÅ SÖT!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress