Julhelgen kom och gick lika fort som alltid.  Det stressades och ordnades lite i sista sekunden precis som vanligt, sedan har vi bara umgåtts, kört julfirande efter firande och hunnit med allt som hinnas med skulle.
Vi har ätit gott, tagit emot och gett bort presenter, kört julklappslekar och spel och så blev ju självaste julafton en enda väntan på att tomten skulle komma och ge klartecken på att man fick öppna paket.
 
 
Mina julfina tre!
De två större varianterna av dessa har nog känt en enorm glädje och tacksamhet efter dessa dagar.  SÅ mycket fint som dom har fått.  Önskelistorna bockades verkligen av i år.  Men precis som Elian så noggrant nämnde vid julbordet så "handlar ju julen om att få vara med dom man tycker om (och seeeen kan man öppna paketen)".
 
Hur som helst så delades dagarna upp lite och vi har firat med både min familj och släkt och K's.  Vi har verkligen haft det jättebra och jag är så tacksam över hur mina två större barn blir behandlade och inkluderade oavsett vad.  Det där med att blod inte alltid är tjockare än vatten har en ganska så självklar innebörd i vårt liv ibland.  Jag kan inte med ord beskriva värmen jag känner efter de två senaste jularna i mitt liv.
 
TACK till alla människor som vi har haft i vår närhet.  Barnens mormor och morfar, morbror, resten av min släkt som kom förbi, lillasysters farmor och farfar, faster och familj (som allihopa behandlar Emilia och Elian på ett helt otroligt vackert och lika sätt) och släkt.  Och till min K såklart.  Tack tack tack!
 
 
Sista svartvita bilden där.  Haha det gick så himla fort så jag hann inte riktigt fånga ögonblicket.  Hur som helst så blev Elians cykel stulen häromdagen (den stod låst) och han var sååå ledsen.  Elian är verkligen beroende av sin cykel då den används flitigt i vardagen.
Men så kom morfar med en skattkarta och fyndet blev en ny och större cykel i trapphuset.  Lyckan som uppstod.  Elian visste knappt vart han skulle ta vägen och blev helt till sig.
 
Som sagt så gick många drömmar och önskningar i uppfyllelse i år.  Så himla roligt att se och uppleva som mamma!
 
Och så lilla Elise då.  Hon blev helt mätt på nya intryck:
 
 
Hon kunde inte riktigt komma till ro och sova, varken på dagen eller kvällen.  Det var ju nya ljud, ljus och människor överallt.  Så hon strejkade och var inte blyg med att visa sitt missnöje.
 
Igår tog hon dock igen lite sömn och började sakta men säkert återgå till sitt vanliga jag igen.  Nu ligger hon för tillfället och glor på en av många nya leksaker och känner nog att det är skönt att hennes första jul är över och förbi.  Nästa år blir det nog lite skojigare för henne! Skruttisen.
 
 
Hoppas att ni alla hade en finfin julhelg och God fortsättning på er!
Carolina

Visst va det kring jul ni plussade förra året? 😀 God jul och god fortsättning. Du har sån otroligt fin blogg och finaste barnen 😊

Svar: Vi plussade efter nyår. Åh men tack snälla! God fortsättning! :)
Denize

Anonym

Pussades du o K första fången förra nyår?

Svar: haha (?)
Denize

Moa

Åh vad mysigt! Och vad glad Elian ser ut vid cykeln ❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress