Hej i fredagskvällen! Här har vi haft en ganska så bökig dag, jag och den minsta i familjen.  Hon hade det tufft med magen i morse ett tag (som - peppar peppar - hade varit lite bättre senaste två dagarna), svårt att komma till ro och somna som vanligt och till sist plockade vi med oss brorsan hennes och begav oss ut på långprommis.  Självklart sov hon i vagnen ute som vanligt, så jag försökte mig på det där med att gå in i ett par affärer igen för att få med mig grejor som jag vill ha och behöver.  Men det ångrade jag rätt omgående när hon slog upp ögonen så fort vi klev in genom dörrarna och visade hur mycket hon ogillade läget.  En del av Familjen Kaos gjorde Ica Maxi.  Skrikig bebis, ett mellanbarn som är pratglad alltid oavsett och så en svettig mamma.
Jaja, vi fick med oss lite prylar så jag kan baka med de större barnen i helgen och så lite gottis till kvällen.  Sedan somnade bebis så fort vi lämnade affären.  Vagn inomhus funkar bara inte, oavsett om man klär av ytterkläder och hela köret.  Hon vet vad hon vill!
 
Nu skall vi äta middag, sedan skall jag avnjuta en massa godis.  Trevlig helg!
Sara

Hehe känner igen det där! Jag gick inte och handlade alls dom första månaderna utan gav den uppgiften till min sambo men man blir ju så låst :/

Amanda Jona [SPONTAN]

Men alltså jag smälter, så söta bilder!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress