1 december 2016

Första december

Vardagslivet

 
Efter tomteverkstad hela kvällen lång igår så vaknade kidsen upp till färdiga kalendrar i morse.  Jag hade satt upp som regel att paketen skulle förbli orörda innan kl 7 på morgonen.  Jag minns nämligen det där så väl från när jag själv var barn, att man vaknade typ mitt i natten för att få öppna ett paket.
Mina kiddos var dock skärpta.  Elian vaknade till när K åkte till jobbet tiiidigt, men somnade om.  Sedan vet jag inte hur mycket han har klämt och känt på paketen i smyg, men ändå, hehe.
 
December är här och nedräkningen kan börja.  Julkänslorna börjar smyga sig på ordentligt och jag gillart!
Emilia Sjödin

Åh vad mysigt med paket! :)

Malin

Härligt med paketkalender, jag hade det som barn och älskade det! Hur tidigt började du med det för dina barn? Det är nämligen en tradition jag gärna för vidare, men från vilken ålder uppskattas det egentligen och vad hade du i paketen de första åren? :)

Svar: Jag började med det rätt tidigt, runt 1-2 år, så fort det fanns någon form av förståelse eller vad man ska säga. Jag minns att jag bland annat köpte ett storpack med olika badankor till Elians första kalender, kritor och små böcker :D
Denize

Malin

Kul, tack för tipset! Ska absolut tänka på det till framtiden, är ju roligt att skapa härliga traditioner som barnen kan minnas under hela sitt liv! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress