14 december 2016

Lucia 2016

Vardagslivet

 
I regn och blåst så red Emilia i årets luciatåg här i byhålan.
 
 
Lagom till Lucia så blev det sjukstuga här hemma.  Igen.  Elian fick hämtas från skolan i måndags, alldeles slutkörd och i tårar.  Och lillasystern har verkat orolig och trött.  Och nu har även jag ont i halsen och kroppen.  Typiskt! Hoppas att alla baciller har gjort sitt och att kiddosarna är friska till julen i alla fall!
Hur som helst så tittade vi på Emilia när hon red, utklädd till tomte, igår.  Vi fascinerades över alla hästar som var så fint dekorerade.  Eller ah, Elise var väl lagom road... så hon fick hänga i bilen med far sin till slut.  Men jag och Elian följde efter tåget och fotograferade lite, sedan åkte vi hem igen när Elians energi var slut.
Vi var så stolta över Emilia som var så duktig så.  Hon själv var dock irriterad på hästen som tydligen inte riktigt ville samarbeta, men det märkte inte jag/vi.  Kul i alla fall, att hon fick vara med i år!
 
Nu ligger mellanbarnet och minibarnet och kollar på tv ihop.  Bebis tycker nämligen att det är kul i sisådär tre minuter, sedan tycker hon att vi kan promenera runt här hemma istället.  Runt, runt, runt så hon hela tiden har något nytt att kika på.
Rebecca Adnell

Vilka mysiga bilder :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress