9 december 2016

Min fredag

Vardagslivet

 
Lite vardagsglimtar från Instagram.
 
Det på bilden längst ned till höger har vi precis stoppat i oss.  Det kan ha hänt att jag råkade bli lite smått sötsugen kanske, så det passade bra att fira in helgen med en sockerkick.
 
Idag har jag även varit hos sjukgymnasten med Elise för att kolla upp det med hennes "sneda nacke".  Det var väl inte det roligaste bebis har varit med om, hon blev helt blyg och svårflörtad men å andra sidan var hon himla trött också.  Sjukgymnasten ansåg i alla fall inte att det var något jätteproblem med nacken, bortsett från att muskeln var liite kortare, men det skulle vara enkelt att träna bort.  Jag skall stretcha henne lite och så kunde man köpa någon flashig kudde som skall låta bebisar sova i sidoläge istället.  Alternativt så skall jag flytta på hennes huvud så hon tittar åt höger istället för vänster när hon väl har somnat, MEN rör man lillasyster när hon sover så vaknar hon ju direkt, så ja.. vi får se.  Troligtvis kan det räcka med att träna musklerna lite och ha henne på mage så ofta det går.
 
Efter besöket så var hon övertrött, så det tog sin tid för henne att lugna sig, men när hon väl däckade så däckade hon hårt.  Jag kunde gå in på Coop utan att hon vaknade, det hörrni... det sker inte ofta.  I kön så stod en äldre man bakom mig och tittade konstigt ned i vagnen.  Sedan på mig och ned i vagnen igen.  "Men... finns det någon i den där vagnen, eller nä.. det är en nallebjörn?" sa han och tittade skeptiskt på mig igen.  Haha jag kunde inte hålla mig för skratt.  Jag hade också tyckt att det var märkligt om någon gick runt och promenixade med en nalle i en enorm barnvagn.  Jag fick förklara att det som syntes var bebisens fluffiga overall och ansiktet var lite gömt då hon sover med en tygbit över kinden.  Han skrattade därefter med mig och inte åt mig.
 
Trevlig helg på er!
Anonym

HAHA rolig gubbe och väääldigt konstigt att gå på promenad med ett gosedjur som vuxen 😂

Angelica

Gällande träning av nacken; om du liggammar, ha bebis på rygg och byt sida, ofta så är tutten den största motivationen att faktiskt vrida på huvudet :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress