15 december 2016

Min nya & fina

Vardagslivet

 
Materiell lycka? Jepp, lite kanske.  Jag har ju nämnt ett par gånger hur trött min mobiltelefon började bli.  Visst gick den att använda, man fick bara ge den lite extra kärlek - MEN det var på tiden att uppgradera lite ändå.  Jag var lite trött på att stänga av den medan jag promenerade utomhus (för att eventuellt kunna ha batteri när jag väl kom fram).  Och så började det bli lite tråkigt att behöva ringa upp människor och förklara att jag inte hade lagt på i örat på dom tidigare, men att telefonen bara kände för att ta en tupplur en stund.  Och NU är det himla skönt att sätta i en laddare i en telefon och så laddas den på en gång... med den gamla så fick man trixa och skruva ett tag innan den förstod att den skulle laddas.  Jaja hur som helst, vem fasen bryr sig egentligen? Haha.
Nu såhär flera år senare så har jag äntligen skaffat mig en ny telefon.  Det blev en iPhone 7 plus, främst för kamerans skull om jag skall vara ärlig.  Telefonen känns gigantisk i min hand jämfört med min gamla femma, så det lär dröja innan man vänjer sig.
 
Men jisses så kul det kan vara att packa upp och dona med en helt ny mobiltelefon... materiell lycka som sagt!
Emma

Behöver också en ny. Har dock hört så mycket negativt om 7:an, kan du inte skriva lite om hur du upplever den? :)

Moa

Jag bytte från 4S till 5S i våras, ett av mina stora mobilproblem senaste åren är att de blir fulla HELA TIDEN. Min 4S var på 8GB och femman på 16 men nu har den ändå börjat klaga. Den gamla var ju värre, trots att jag tog bort appar var det som att det utrymmet hux flux fylldes av något helt annat. Har lite samma problem nu även om det inte är lika stort. Hoppas du blir nöjd med telefonen! Jag förstår att den känns stor, en del mobiler börjar ju komma upp i en storlek där det nästan att jobbigt att hålla i dem... När pappa tipsade om erbjudandet på 5S i våras skrev han "den är nog bättre än sexan och Samsung för de som inte har så stora nävar".

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress