12 december 2016

Pepparkakornas tid

Vardagslivet

 
I Samarbete med Dr Oetker
 
När julen närmar sig så betyder det att pepparkakornas tid snart är inne.  Ett perfekt tillfälle att samla hela familjen och baka och pynta.  Det har vi gjort här! Jag vet inte vem/vilka som tyckte att det var roligast - jag och K eller barnen, men hur som haaaaver, skoj hade vi.  Vi smälte socker och satte ihop ett pepparkakshus utan att det slutade med kaos.  Vi bakade pepparkakor i alla möjliga olika former.  Och så dekorerades allt med Dr Oetkers ätbara pynt så länge vi bara orkade.  Kristyr, pärlor och strössel i olika färger och former.  Jag återkommer med resultat!
Nu luktar det pepparkaka i hemmet och jag är så himla sugen, men sist jag smakade pepparkaka och ammade så blev ju Elise helt knäckt.  Stackars lilla magen.
 
Just nu pågår en tävling om Sveriges snyggaste pyntade pepparkakor - en för proffs och en för amatörer - där man kan vinna 10 000 kr i valfri butik eller webbshop.  Alla kan vara med och tävla utan att det behöver se jätteproffsigt ut.  Varför? Dr Oetker vill locka fram den kreativa ådran i alla.  Och så är det ju ett perfekt tillfälle att pyssla och umgås med sina nära och kära såhär till jul.
Pynta pepparkakor, fota, ladda upp på Instagram och använd #pyntdeluxe om du - liksom jag (vi) - bara är en helt vanlig amatör eller #pyntdeluxepro om du känner dig som ett proffs inom detta.  Eller så går det bra att ladda upp bilden på deras kampanjsajt.
Felicia Holmgren

Mysigt :)

Karin

Älskar att baka pepparkakor och pepperkakshus med nära och kära, så mysigt. :)

kajsa

Det är mysigt med pepparkaksbak :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress