♡ I min julstrumpa fick vi en liten Elise i år ♡
 
 
Igår försökte vi oss på det där med att ta årets julkort.  Det var en ganska så tålamodskrävande och svettig process.  Ni som gillar det där med att fota barn och framförallt bebisar känner nog igen "heeeeej, hallåååå men heeeeiiiijjjjjjj, titttaaaaa hohoooo" (eller liknande) med överdrivet tillgjord och over-the-top röst.  Och sedan så vill man ju gärna att alla tre tittar upp på samma gång och believe me, det är lättare sagt än gjort.  Jag har x antal bilder då ena barnet blinkar, andra säger något men tredje ler fint.  Eller bilder då någon kliar sig i näsan eller ser rätt så sur ut av någon anledning, haha.
Men jag känner mig faktiskt nöjd över att jag lyckades övertala barnen till att ens ställa upp.  Och kul var det att stressa runt där med tanke på att bebis är som en tickande bomb, som kan verka helt lugn och glad ena stunden för att gallskrika nästa, så det gäller verkligen att SKYNDA.
Sedan så gick vi igenom bilderna, vi fick skratta åt många och så blev mamman blödig av andra.  Som jag älskar dom där tre tomtenissarna (Elise liknande snarare någon slags ninja i det röda bandet på huvudet, men det fick bli en sådan nödlösning då hennes tomteluva var för stor).
Anonym

Du har så otroligt fina barn!! Elise ser så stor och medvetande ut fast hon är så liten :-)

kajsa

Alltså Emilia.. herregud vad vacker hon är :)

michaela

jisses vilka fantastiska bilder! massor av julstämning och SÅ fina barn!

Sanna

Wow, vilka fantastiska bilder! Älskade flera stycken och tycker absolut du ska förstora upp någon av dessa och sätta på väggen där hemma.

Kram Sana

Rebecca Adnell

Sååå fina bilder!

Moa

Så otroligt fina bilder <3

Isabella

Vilka fina ungar! :D Jösses vad stor Emilia blivit.

Förresten skulle det vara kul att se några av de bilderna som gick "fel".

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress