29 februari 2016

På isen

Vardagslivet

 
Jag var tvungen att fota lite snabbt med telefonen när jag promenerade på isen.  Så häftigt mönster med alla bubblor och sprickor (isen var ordentligt tjock trots sprickorna).  Och så ett passande citat till ständigt återkommande tankar.
 
Alltså vädret i helgen och idag!? Att man kan bli så himla lycklig av väder, det är helt otroligt.  Vi har i alla fall tagit vara på det ordentligt i helgen.  I lördags blev det ju en del hemmafix till en början (hur fasen kunde jag få för mig att ta tag i sådant just en sådan dag? Så idiotiskt men typiskt).  Men sedan promenixade vi en del, Elian cyklade och så satte vi oss till sist i solen där vi hittade en vindstilla plats.
Igår gick vi upp tidigt, packade väskan och begav oss ut mot skogen.  Känslan av att sätta sig vid en sjö och känna att solen värmer kinderna ordentligt - för första gången i år - den känslan var underbar.
Vårkänslor deluxe.  Trots att vi gick på isen och grillade intill.

27 februari 2016

Sköna helgmorgon

Vardagslivet

 
Godmorgon lördag.  Vi har precis suttit länge vid frukostbordet där solen sken in.  En skön start på en helgmorgon som denna!
Planerna för idag är att äntligen ta tag i något som jag har planerat länge.  Alltså jätte-jätte-länge.  Jag snackar åratal! Vet ni vad det är? Såklart att ni vet! Jag har ju tjatat om det så många gånger förut.
 
Dags att sätta fart, så vi hinner njuta av det fina vädret lite idag också.
Ha en finfin dag!