Jag säger hej måndag med dom här bilderna som jag tog med telefonen i farten, tidigare idag.  En dimmig och ordentligt slaskig dag har vi här.  Det ser ut att bli gråmulet, plusgrader och regn resten av veckan.  Mysigt väder! Men jaja, en dag närmare våren i alla fall.
 
Hur som helst så gick helgen lika fort som alltid och så var den även lika trevlig som vanligt.  Det blev några timmar i stallet, Emilia börjar bli så himla duktig.  Dock smått rastlös, hon känner att hon skulle behöva byta grupp till något litet svårare.  Fullt förståeligt, men det känns ganska tryggt för mig som sitter på läktaren just i dagsläget, haha.
Efter ridningen så handlades lördagsgodis och sedan blev det en tur till sjön så kidsen kunde åka skridskor på isen.  Elian börjar bli bättre och bättre och mer bekväm nu.  Vi får väl se om vintern och minusgraderna återvänder snart, annars får han fortsätta öva i ishallen istället.
Utöver den friska luften så åkte vi även och shoppade lite nödvändigheter, veckohandlade mat, grabbarna spelade en del tv-spel och så blev det lite soffhäng och tidiga kvällar.
 
Hoppas att ni alla hade en trevlig helg och har fått en fin start på den nya veckan!
Amanda

Åh, så himla fina bilder!! :)

Johanna

vackra bilder!

Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

Låter som en härlig helg, och så otroligt vackra bilder!
---
Mitt lilla krypin som 25:årig mamma till Oliver, tio månader. Om inredning, barnmode och en dos vardagspuls. Om barnmat, kladd och mammaliv <3

Emma -Merakibeauty.se

så fina bilder :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress