23 januari 2016

Weekend!

Tillbaka i Sverige

 
Hej lördag! Här började dagen strax innan kl 6.  Inte pga barnen, det var jag själv som slog upp ögonen vid den tiden.  Så kan det gå när man lägger sig vid kl 22 en fredagskväll.  Som skrivet tidigare; tantvarning numera.
Men det är rätt skönt ändå.  Inte att bli tant alltså, men att lägga sig i tid, vakna i tid och ha en lååång lördag framför sig.
 
Emilia har precis åkt iväg till stallet med en vän.  Vi åker upp lite senare för att kika på lektionen.  Men hon vill gärna hänga med hästarna i sisådär elvahundra timmar per dag.  Själv nöjer jag mig med den timmen hon har lektion.  Det är skojsigt att titta på.
 
Elian sitter och glor på tv och beundrar sin nya jätteklubba som han fick av min kusin som är i Sverige på besök.
Och snaaart skall vi bege oss ut och få lite frisk luft.  Ja, så ser läget ut hos oss en lördag som denna.  Ha en finfin dag!
 
 
kajsa

Jag har en fråga till dig Denize.

En sak som jag undrar, hur ser relationen mellan dig och Emilia ut idag? jag tänkte det där med vänner och fritidsintressen som dyker upp med tiden och åldern. Är det inte jobbigt att se henne bli så självständig och är upptagen med sitt och du får ta en viss avstånd?. Det var ju skillnad när hon var liten då var ni med varandra typ jämt. Jag kanske uppfattar helt fel men det är just denna intryck jag har fått här på bloggen.

Jag förstår att alla behöver intressen och socialt att syssla med men jag tänkte vad ser du kring din mammaperspektiv. Skulle vara roligt om du skrev ett inlägg om det! kram

Sama

Haha, bara jag som trodde att det var en vaskrensare han lagt sitt godis i? Fräscht liksom;)

Svar: Hahaha ser ju ut som det 😂
Denize, 26, Nynäshamn

Sanna Andersson

herregud sikken goding på bilderna, du är verkligen magisk på att förmedla känslor i dina bilder

Svar: Åh, men tack snälla du :)
Denize, 26, Nynäshamn

ensekundtusentankar.blogg.se

Fina foton! Här började dagen strax innan 06 😁

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress