Hello! Här försvinner den ena dagen efter den andra (har jag sagt det förr?).  Om man inte jobbar och redigerar så rastar man barn och hänger vid havet.  Och gör man inte det så ligger man som en ko på soffan med en bok eller halvslumrar till något dåligt på tv.  Man har ingen större ork efter att man har sysselsatt sig med en aktivitet per dag.  Det märks att man borde kunna kalla sig själv för höggravid nu med andra ord.
Tur att jag har världens bästa bloggläsare som jämt har förståelse (och som troligtvis själva njuter av semestertider ändå, hehe).
 
Hur som helst så har jag precis skickat iväg en hel del bilder och tänkte nu ta helg.  Dagarna lär innehålla en hel del förberedelser inför dotterns födelsedag på måndag.
 
 
På tal om födelsedag.  Kolla dessa önskelistor, 6 år emellan.  Galet! Vissa saker är ju lite lika ändå, som 'Dator' och "Råsa Dador" eller 'Häst' och "Råsa gliter hest".  Undrar vad det var för slags häst egentligen? En rosa glitterhäst alltså.  Intressant! Lättare var det i alla fall att slippa känna den där pressen när hon uppenbarligen nöjde sig med prisesstallrikar och en jättestor tårta.  Nu skall det köpas hästsaker, kläder, smink, datorer eller så kan jag lika gärna langa över hela plånboken min då bara "pengar" går bra.
 
 
Hur som helst så skall jag och Elian ut och uträtta lite ärenden, handla med oss lite gottis hem och vänta in resten av folket.  Ha en finfin helg!
 
Svenska sommaren bjuder på fantastiska dagar.  Jag tror att jag har bott i vattnet så länge möjligheten har funnits.  Jag har hittat ett behagligt sätt att simma utan att det gör ont i fogarna (jag borde få sjuuuukt starka armar, då det enbart är dom som får arbeta), så jag har kunnat röra på mig en massa de senaste dagarna.  Välbehövligt!
Vi blåste även upp en simring i morse som vi har roat oss med en hel del idag, jag och Elian.  Perfekt att sola ryggen tyckte jag.  Och perfekt att leka med i sjön i 6h tyckte Elian.  Vilken dag.
Emilia har mest hängt med kompisar, så jag och sonen min har haft en del tid för oss själva.  Han har blivit helt galet modig, hoppar från bryggor, simmar under och är helt orädd för vattnet - skönt att den där spärren släppte! Jag blir helt fascinerad över hur fort det kan gå.  Ena dagen så skulle han prompt ha armpuffar och aldrig i livet simma under ytan (även fast jag visste att han kunde simma) och nästa dag kastade han sig helt okontrollerat från alla möjliga olika höjder och puffarna hamnade i sopen.
 
Hur som helst så har jag även fotat bröllop i helgen, vi har hälsat på en liten nyfödd kusin, Elian umgicks med sin mormor och morfar igår och då passade jag på att dra ned till havet och simma helt i min ensamhet i kvällssolen.  Sedan väntade en natt med värdelös sömn.  Värmen störde hela familjen, mina vader svällde upp, jag låg där med kyla på benen och väntade mest på att det skulle vara tillåtet att kliva upp och gå ut.
Man skall inte klaga på värmen och det tänker jag inte göra heller.  Men preggokroppen samarbetar inte vid alla lägen om man säger så, haha.
 
Nu är vi trötta här hemma, allihop.  Men middagen skall serveras och sedan skall vi försöka få ihop så mycket sömn som möjligt i natt.  Hoppas att ni njuter av sommarvädret, ni som har möjligheten dvs.
 
Lilla lillasyster, vem är du där inne som slår och sparkar så hårt mot mina revben? Så nyfiken på dig.
 
 
Ny vecka igen och för ett par dagar sedan så gick vi in i vecka 32.
 
Jag har ju skrivit om veckans besök hos barnmorskan, angående vår lilla tjej som ligger på tvären.  Men glömde dokumentera att sf-måttet var 31 och hjärtljuden 158.
Nu går jag mest och funderar på när, hur och om hon tänker lägga sig till rätta.  Jag är uppe och går, rör på mig när hon är som mest aktiv, simmar (äh, plaskar och flyter runt), spelar hög musik och analyserar varenda (obehagliga) rörelse och tänker 'nuuuu vände hon sig säkert'.  Det är svårt att släppa det, hehe.  Men jag skall försöka koppla av, ge henne tid och bara hålla tummarna för att hon förstår att hon måste lägga sig med huvudet nedåt inom dessa veckor som skulle gå innan nästa kontroll.
 
Annars så flyter allt på precis som vanligt.  Man känner sig tyngre för varje dag som går, att diska eller förbereda mat vid diskbänken börjar bli svårt då magen preciiiis stöter emot.  Jag hade behövt vara 4-5 cm längre, då hade jag inte haft samma bekymmer.
Jag har fortfarande en del foglossningsbesvär men inte ALLS lika mycket som sist.  Det är ändå hanterbart om jag bara skippar att gå längre än 4km per dag, sedan får man massera och värma om kvällarna.  Värst är det nog ändå på nattetid när man skall upp hundra gånger och besöka toaletten - då gör det som ondast i höften.  Det där med att ta sig upp ur sängen lär förbli en allmän tråkighet.
 
Just nu så hoppas jag bara att veckorna skall fortsätta att susa förbi, precis som dom har gjort tidigare.  Jag börjar känna mig rätt mätt på det här med att vara preggo, om man får säga så.  Jag längtar efter att få tillbaka en smidig och smal kropp, att trivas i mig själv och främst att få träffa Bebis!
Jag funderar mycket på hur hon ser ut, vad hon kommer ha för personlighet, om hon kommer sova, hur jag och K kommer vara som föräldrar till vårt gemensamma barn, hur det kommer gå med amningen, hur vardagen skall se ut osv osv.  Det där som mest har varit overkligt och svårt att ta in de senaste månaderna, allt det börjar kännas mer och mer på riktigt nu.  Snart är hon faktiskt här, snart är vi fem i familjen.  Min älskade, älskade familj.
 
60 dagar kvar till BF ❥