Svenska sommaren bjuder på fantastiska dagar.  Jag tror att jag har bott i vattnet så länge möjligheten har funnits.  Jag har hittat ett behagligt sätt att simma utan att det gör ont i fogarna (jag borde få sjuuuukt starka armar, då det enbart är dom som får arbeta), så jag har kunnat röra på mig en massa de senaste dagarna.  Välbehövligt!
Vi blåste även upp en simring i morse som vi har roat oss med en hel del idag, jag och Elian.  Perfekt att sola ryggen tyckte jag.  Och perfekt att leka med i sjön i 6h tyckte Elian.  Vilken dag.
Emilia har mest hängt med kompisar, så jag och sonen min har haft en del tid för oss själva.  Han har blivit helt galet modig, hoppar från bryggor, simmar under och är helt orädd för vattnet - skönt att den där spärren släppte! Jag blir helt fascinerad över hur fort det kan gå.  Ena dagen så skulle han prompt ha armpuffar och aldrig i livet simma under ytan (även fast jag visste att han kunde simma) och nästa dag kastade han sig helt okontrollerat från alla möjliga olika höjder och puffarna hamnade i sopen.
 
Hur som helst så har jag även fotat bröllop i helgen, vi har hälsat på en liten nyfödd kusin, Elian umgicks med sin mormor och morfar igår och då passade jag på att dra ned till havet och simma helt i min ensamhet i kvällssolen.  Sedan väntade en natt med värdelös sömn.  Värmen störde hela familjen, mina vader svällde upp, jag låg där med kyla på benen och väntade mest på att det skulle vara tillåtet att kliva upp och gå ut.
Man skall inte klaga på värmen och det tänker jag inte göra heller.  Men preggokroppen samarbetar inte vid alla lägen om man säger så, haha.
 
Nu är vi trötta här hemma, allihop.  Men middagen skall serveras och sedan skall vi försöka få ihop så mycket sömn som möjligt i natt.  Hoppas att ni njuter av sommarvädret, ni som har möjligheten dvs.
Emmelie - mamma till två och ssk-student.

men vilka underbara sommardagar=)

Linda

Åh, så underbara bilder!! Vilken känsla man fick - sommar! <3

Moa

Åh vad skönt! Önskar att värmen kunde stannat här också... Och duktigt Elian! Det lät ju nästan "symboliskt" på något sätt, att de pajade när det bara behövdes lite för att han skulle våga simma utan dem :)

Veronica Möller

Härliga bilder! :) Kraaamizar ❤️

Nikita

Hej fina du!

Jag har precis startat en träningsblogg Isilife. Vill du kika in och kolla? Hade blivit superglad verkligen. Och ännu gladare om du ville slänga in en kommentar, och kanske säga vad du tycker, eller ge lite feedback?

Puss på dig, Nikita

www.nikitalindblad.isilife.se

Felicia

Åh fina bilder

Felicia

Så härligt

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress