Lilla lillasyster, vem är du där inne som slår och sparkar så hårt mot mina revben? Så nyfiken på dig.
 
 
Ny vecka igen och för ett par dagar sedan så gick vi in i vecka 32.
 
Jag har ju skrivit om veckans besök hos barnmorskan, angående vår lilla tjej som ligger på tvären.  Men glömde dokumentera att sf-måttet var 31 och hjärtljuden 158.
Nu går jag mest och funderar på när, hur och om hon tänker lägga sig till rätta.  Jag är uppe och går, rör på mig när hon är som mest aktiv, simmar (äh, plaskar och flyter runt), spelar hög musik och analyserar varenda (obehagliga) rörelse och tänker 'nuuuu vände hon sig säkert'.  Det är svårt att släppa det, hehe.  Men jag skall försöka koppla av, ge henne tid och bara hålla tummarna för att hon förstår att hon måste lägga sig med huvudet nedåt inom dessa veckor som skulle gå innan nästa kontroll.
 
Annars så flyter allt på precis som vanligt.  Man känner sig tyngre för varje dag som går, att diska eller förbereda mat vid diskbänken börjar bli svårt då magen preciiiis stöter emot.  Jag hade behövt vara 4-5 cm längre, då hade jag inte haft samma bekymmer.
Jag har fortfarande en del foglossningsbesvär men inte ALLS lika mycket som sist.  Det är ändå hanterbart om jag bara skippar att gå längre än 4km per dag, sedan får man massera och värma om kvällarna.  Värst är det nog ändå på nattetid när man skall upp hundra gånger och besöka toaletten - då gör det som ondast i höften.  Det där med att ta sig upp ur sängen lär förbli en allmän tråkighet.
 
Just nu så hoppas jag bara att veckorna skall fortsätta att susa förbi, precis som dom har gjort tidigare.  Jag börjar känna mig rätt mätt på det här med att vara preggo, om man får säga så.  Jag längtar efter att få tillbaka en smidig och smal kropp, att trivas i mig själv och främst att få träffa Bebis!
Jag funderar mycket på hur hon ser ut, vad hon kommer ha för personlighet, om hon kommer sova, hur jag och K kommer vara som föräldrar till vårt gemensamma barn, hur det kommer gå med amningen, hur vardagen skall se ut osv osv.  Det där som mest har varit overkligt och svårt att ta in de senaste månaderna, allt det börjar kännas mer och mer på riktigt nu.  Snart är hon faktiskt här, snart är vi fem i familjen.  Min älskade, älskade familj.
 
60 dagar kvar till BF ❥
Junitjej

Så vacker du är!

Anonym

Du är så vacker!!

Rebecca

Så fint!

Hanna

Det går verkligen undan! :-)

deckre.blogg.se

Åh vilka fina bilder !

Robin - Pappablogg.com

Du har verkligen en jättefin mage!
Och nu börjar det närma sig, spännande!

Veronica Möller

Så fina bilder! :) Kraaamizar ❤️

Emmelie - mamma till två och ssk-student.

Alltså du är så galet vacker!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress