Precis som jag skrev på Instagram, så har det varit en ordentlig sommarlovsmorgon här idag.  Jag vaknade vid samma tid som vanligt, låg och drog mig ett par timmar, väntade på att barnen skulle vakna vilket dom vanligtvis gör vid kl nio, åt frukost i lugn och ro och kände bara att vi hade en helt kravlös dag framför oss.  Inte ett enda måste, ingen stress, inga tider att passa - vi kan bara göra precis som vi vill.
Jag antar att det gäller att passa på att njuta av lugnet.  Alla dessa stillsamma timmar som jag får uppleva, snart är dom ju borta igen.  Snart blir det en bebisperiod och därefter småbarnsperiod igen.  Det känns så overkligt på det sättet ibland, då man faktiskt har blivit rätt bekväm i hela situationen med att ha stora barn.  MEN tiden går så snabbt, det vet jag ju.  Och bebis är så himla efterlängtad, oavsett om lugnet försvinner eller ej.
 
Idag verkar vädret inte riktigt kunna bestämma sig för om det skall vara sol eller moln.  Jag skall dock packa ihop kylväskan snart oavsett vad och så skall vi bege oss till stranden.  Jag sitter så himla bra i min solstol där om dagarna.
Man blir hyfsat brun på framsidan av kroppen, baksidan är dock lika bländande blek som alltid och så lär det väl förbli resten av sommaren, haha.
 
Ha en fin dag!
 
Hej söndag.  Hoppas att ni alla har haft en fin Midsommar-helg? Här har vi varit hundvakt åt mina "svärföräldrars" hund.  Lyckligast var nog Elian som är bästis med den hunden, hehe.
Vi har även ätit en massa gott, varit ute i värmen och så gjorde vi såklart kransar på midsommarafton.  Dom hann dock ruttna innan dom var klara, det var så jäkla varmt, men ändå - tanken som räknas!
 
Idag har regn och friskare luft dragit in, så vi skall ägna oss åt att städa och fixa med lite ärenden.
Ha en fortsatt trevlig söndag!
 
Ytterligare en dag har nu bara flygit förbi.  Det där dåliga vädret som lovades verkar komma lite senare, för vi har hängt lika mycket på stranden idag igen.  Jag hade bokat tvättstugan på förmiddagen, men fick det gjort ganska snabbt så sedan gick vi förbi pizzerian och tog med oss lunchen ned till sjön.
Barnen har badat i flera timmar och till och med flodhästen tog sig ned i vattnet idag.  Jag stod mest still och svalkade mig, men ändå.  Jag stod i rätt så länge, så det räknas nog som årets första dopp oavsett vad.
 
Nu skall jag locka in barnen på något sätt.  Det märks att det är sommarlov när balkongdörren står helt öppen såhär strax innan kl 20 och ljudet från en massa ungar ekar från gården - in i hela hemmet.
 
Trevlig helg på er!