Precis som jag skrev på Instagram, så har det varit en ordentlig sommarlovsmorgon här idag.  Jag vaknade vid samma tid som vanligt, låg och drog mig ett par timmar, väntade på att barnen skulle vakna vilket dom vanligtvis gör vid kl nio, åt frukost i lugn och ro och kände bara att vi hade en helt kravlös dag framför oss.  Inte ett enda måste, ingen stress, inga tider att passa - vi kan bara göra precis som vi vill.
Jag antar att det gäller att passa på att njuta av lugnet.  Alla dessa stillsamma timmar som jag får uppleva, snart är dom ju borta igen.  Snart blir det en bebisperiod och därefter småbarnsperiod igen.  Det känns så overkligt på det sättet ibland, då man faktiskt har blivit rätt bekväm i hela situationen med att ha stora barn.  MEN tiden går så snabbt, det vet jag ju.  Och bebis är så himla efterlängtad, oavsett om lugnet försvinner eller ej.
 
Idag verkar vädret inte riktigt kunna bestämma sig för om det skall vara sol eller moln.  Jag skall dock packa ihop kylväskan snart oavsett vad och så skall vi bege oss till stranden.  Jag sitter så himla bra i min solstol där om dagarna.
Man blir hyfsat brun på framsidan av kroppen, baksidan är dock lika bländande blek som alltid och så lär det väl förbli resten av sommaren, haha.
 
Ha en fin dag!
Inez

Åh, vilka mysiga bilder! :)

Anonym

Men sluta vilka mysiga bilder!!! <3

Lovisa (wildisland)

Låter som en riktigt mysig morgon :)

Danni

Fin du är <3 3veckor kvar till semestern och o vad jag längtar

ISA

mysmorgon det! fint att du kan njuta av lugnet som är just nu! <3

Hanna Karlsson

Vilka mysiga bilder. Hoppas att ni hade en bra dag!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress