Det här med listor och inlägg i punktform har blivit lite av en ny favorit.  Jag tänkte köra en blandad lista nu på 5 olika saker som jag inte riktigt förstår mig på alla gånger.
 
- Dumma och/eller onödiga och alltid anonyma kommentarer.  Fortfarande? Allvarligt? Jag har bloggat i snart tio år sammanlagt om man räknar med min gamla blogg och än lever dessa kommentarer kvar.  Vissa får stå ut med mer än andra, men det är så jäkla tråkigt att det skall behöva vara så.
Jag kommer aldrig förstå grejen med att envisas med att lägga ned tid på att skriva något som man vet kan påverka en annan människa negativt.
 
- Jag har nämnt det förut, men det är värt att ta upp igen.  Troligtvis det mest störande jag vet: folk som låter när dom äter.  Dom som tuggar med öppen mun och bjuder på äckliga ljud.  Usch! Jag brukar behöva peppa och förbereda mig själv innan jag skall iväg på middagsbjudning i större sällskap.  Jag vet nämligen att det oftast finns någon som låter när dom äter, haha.  Tydligen finns det någon slags diagnos gällande detta? Där ser man...
 
- Att störa sig på småsaker är verkligen onödigt och jag kan inte påstå att jag stör mig på detta - däremot så förstår jag mig inte riktigt på det alla gånger.  Att personer som bor tillsammans eller umgås med varandra just för tillfället kommunicerar med varandra på sociala medier istället för "irl".
Om jag t ex bor tillsammans med Pelle som publicerar en bild eller text någonstans och jag känner att jag har en åsikt om bilden/texten så föredrar jag att prata personligen med Pelle istället för att kommentera t ex "fin bild, jag tycker om dig så mycket" via telefonen.  Haha, det kanske bara är jag?
 
- Ouppfostrade människor och dom som inte lyssnar på ett nej.  Detta gäller både stora och små (med små så menar jag ändå tillräckligt stora för att veta vad som är rätt och fel såklart).
Alla människor är uppfostrade på olika sätt, men jobbigt blir det om sina egna kids (som har tydliga regler) leker med andra barn som saknar gränser totalt.  Får man säga ifrån om situationen går överstyr och ett annat barn beter sig illa? Dvs om en själv eller andra barn blir drabbade.  Det är ju alltid en öm punkt för andra föräldrar.
 
- Blodpudding.  Sorry sorry, men detta är nog en av väldigt få saker som jag veeeerkligen inte tycker om i matväg.  Mina kids älskar blodpudding MEN jag kräks bara av lukten, så dom får aldrig äta det hemma.
När min faster är barnvakt så vet barnen oftast vad dom skall få till middag, hehe.
 
 
Evanessè

Ja folk som smaskar, vem klarar det, haha?

Trist med tråkiga kommentarer!

Anonym

Oh my god! Det är nog min största issue, folk som låter på olika vis när de äter..slafsar runt maten med massa saliv..blää

Svar: Ja fyy :( Skönt att man inte är ensam om det iaf!
Denize, 26, Nynäshamn

morsan

Eh, att störa sig på småsaker?... smackande ljud när någon äter är väl en småsak, lägg dövörat till bara, som man gör när barn är dryga! :-P

Svar: Jag försöker, jag försöker! Men kan jag inte hjälpa det, haha... det blir mer än en småsak för mig, jag tappar aptiten och blir på riktigt äcklad :(
Denize, 26, Nynäshamn

Emmelie -Mamma till två, ssk-student och kär.

Samma här , STORA problem när folk äter. Kryper i kroppen på mig och jag vill typ slita av mig öronen :P

Svar: Skönt att man inte är ensam om det, haha.
Denize, 26, Nynäshamn

Elin

Haha, jag skulle själv kunnat skriva den listan. Alla punkter stämmer precis in på mig med. Dock klarar jag faktiskt av att stå ut med att laga blodpudding till barnen ☺
och det angående att säga till andras barn, jag själv skulle bli otroligt besviken om andra föräldrar inte skulle säga till mina barn om dem skulle vara elaka/dumma/otrevliga. Så jag hoppas att de flesta föräldrar skulle tycka det vore ok att andra också hjälper till med uppfostran lite.

Therese

Jag håller med om människor som låter när de äter, så äckligt!! Usch! Och även jag avskyr blodpudding, har aldrig och kommer aldrig att göra det härhemma!

Gillar din blogg!
Tittar in här titt som tätt men har nog aldrig kommenterat. Dåligt av mig!! Ska bli ändring på det nu :)

Moa

Åh vad jag håller med om anonyma kommentarer... Det är väl bara att gå in på någon annan sida och vips så kan man tänka på något annat istället för att känna ett jättebehov av att vräka ur sig skit.

Haha det är nästan ännu mer fascinerande med folk som bor tillsammans och BRÅKAR via sociala medier... Inget jag skulle vilja att hela bekantskapskretsen skulle se direkt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress