Tidigt i morse, eller snarare mitt i natten, så kom Elian inspringandes till mig för att han hade tappat sin tand.  Han blir bara mer och mer tandlös, min soon-to-be sexåring.  Nu läspar han lite och skrattar åt att det känns konstigt i munnen när han pratar.  "Det blir som blåshål" (?) tydligen.
 
Vi sitter för tillfället och försöker få liv i katten som sover så sött.  Nu är det dags att han vänder på dygnet.  Jag orkar inte mer! På riktigt så blir jag tokig av att vara vaken hela nätterna pga en katt.  Han är söt, verkligen supersöt nu på dagtid.  Världens bästa katt.  Men dessa nätter blir fasen värre och värre.  Kan han inte bara förstå att vi sover på natten och är igång på dagen? Inte? Nehepp...
Veronica Wallgren

Vad söt! :)

Anonym

Så söt han är. Så lik mamma <3

Christina

Min son tappade framtänderna tidigt (slog i dem i golvet) och var utan i många år innan de nya kom, men han vande sig. Dessvärre växte de ut längre fram och var stora, men det ordnade sig sen med en tandställning - tur att det finns!

Nicolina

Vilken mysig blogg! Kikar in för första gången och har läst ganska många inlägg nu, haha! Hur mysigt som helt :D
Jag var ju dock tvungen att skriva på just det här inlägget då din lille kattunge påminner om min minsta så väldigt mycket <3 Och mjaa.. förhoppningsvis lär han sig er dygnsrytm snart, och inser hur värdelöst trista alla är om natten ;) haha! Det gjorde min stora tjej när hon var omkring 8 månader gammal.

... Med den här lille vet jag dock inte.. Själv blir jag väckt omkring kvart i fyra varje natt - Jussi tycker det är morgon! Så då ska det busas, mysas, pussas och kurras i ansiktet *gaah* haha!

Emma

Har han alltid väckt dig på natten eller har det nyss börjat? Kanske han känner av förändringar som sker iomed din graviditet. Testa att köpa Feliway kanske! Det är, om du inte redan vet, en feromonutsöndrande liten pryl som gör oroliga katter lugna och så de känner sig trygga :)

Svar: Han har alltid varit en nattkatt, innan han var en utekatt så var det fullt ös hela nätterna med lek och ljud :p Nu är det väl det att han skall in och ut hela nätterna och inte verkar bestämma sig... så jag tror inte att han är orolig, bara rastlös och sällskapssjuk när han är som piggast ;) På dagtid är han hur lugn som helst, sover och myser. Typiskt!
Denize, 26, Nynäshamn

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress