Då har ytterligare en helg susat förbi och min söndag och Mors dag började på bästa möjliga sätt.  Emilia hade klivit upp med tuppen och fixat frullekost till hela familjen.  Frukt med tanke på att mamman är galen i frukt och en liten "buffé" med yoghurtar, flingor, mackor och juice.
Elian hade vaknat lite senare, men höll systern sällskap i köket och bidrog med att klä upp sig dagen till ära.  Han satt nämligen redo med skjorta vid frukostbordet redan, haha.
Mina finaste, jag var så nöjd och glad  ♡♡♡
 
Efter frukosten så åkte vi mot storstan.  K lämnade blommor till sin mamma, jag lämnade en present till min, vi var bortbjudna på lite fika och sedan besökte vi Mall of Scandinavia.  Vi promenixade runt, shoppade lite småsaker och så blev man bjuden på en god middag.  Vi satte oss i bilen och kom hem sent.  Gravidkroppen uppskattade inte riktigt en sådan heldag, jag låg med kramp i vaderna och ont i höft/rygg hela natten - men det var det kanske värt.  Vi hade en jättemysig dag tillsammans.
 
Nu har vi bockat av denna måndagen, som har gått precis lika fort.  Det är fullspäckat såhär nästsista veckan innan sommarlov.  Helt galet vad fort allt går.
Hur som helst så hoppas jag att alla mamas där ute blev ordentligt uppvaktade igår? Och att ni också hade en finfin helg!
Inez

Så himla gulligt!! :) <3

Jossan

Åh, så fint gjort av dem! :)

Ajli Müller

usch vad jobbigt med kramp!! :(

Maria

Underbara barn!
Min 8- åriga dotter bad sin farmor om skjuts och åkte iväg och handlade en söt blomma, en glass och en LOKA till mig utan att jag visste om det. Hon var himla nöjd att hon lyckats få igenom både överraskningen och att hon kunde handla med sina egna pengar :)

Lina

Men gud så söta barn du har! Riktigt gulligt gjort av dem :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress