Han som - till skillnad från sin storasyster - inte är särskilt pysslig av sig, har varit extremt kreativ de senaste dagarna.  Det har ju varit det här med att förbereda paketkalendern och det har varit jätteskoj.  Han har målat, skrivit, använt glitter, pyntat och donat.  Så länge han har haft sällskap förstås, för att pyssla i sin ensamhet funkar inte riktigt i hans värld.
 
I morgon smäller det.  Om somliga är laddade? Ni kan nog tänka er...
 
Elise är definitionen av en powernap.  Hon hinner knappt somna innan hon skall vakna igen - och sådär håller hon på hela dagarna.  Nu när hon sov sin förmiddagslur så passade jag på att äta min sena frukost.  Jag blev helt toksugen på toast, så jag får skylla mig själv att jag inte hann äta upp innan hon vaknade (det gäller annars att välja snabba saker, sådant som är klart på en gång).
 
Hon sov i alla fall sina korta minuter och vaknade sedan upp pigg och glad (trodde hon en kort stund).  Det är rätt roligt med henne, att hon jämt blir så jädrans glad att se en precis när hon har vaknat.  Det spelar ingen roll om det är mitt i nätterna, om hon bara har sovit någon minut eller vad det än kan vara.  Just när hon är nyvaken så ler hon oftast sina största léenden bara av att man dyker upp vid henne, haha.  Pluttis.
Den här gången lyckades jag få henne att somna om ytterligare en kort stöt.  Dock sover hon nästan med ögonen öppna, livrädd för att missa något!
 
 
Nyvaken och gladast i stan och sedan en kvart senare.  Det syns inte på bilden, men hon blundar inte helt.
 
Dagarna bara går och livet fortsätter på samma spår.  Bebis, bebis, bebis - hon tar upp all tid och kraft.  Det har varit lite bökigare igen på sistone och jag håller bara tummarna för att det är sista stormen innan det riktiga lugnet kommer.  Alla säger ju att vid tre månader så borde det vända och snart är vi där.  I tio veckor har hon redan varit hos oss och det har varit bland de bästa men mest prövande veckorna i mitt liv.  Det är så jäkla svårt att se en sådan liten människa - som man älskar så djupt - behöva ha så ont i magen.
 
Hur som helst så ägnade vi helgen åt lite shopping, ärenden och julstök.  Igår storstädades det och tvättades och julpyntades lite, man fick köra lite i omgångar med tanke på att Elise är Elise.  Men lite ljusstakar, stjärnor och glitter hamnade på rätt plats och hemmet blev rent.