Såhär såg det ut igårkväll.  Barnen var laddade och utklädda, redo för lite Trick-or-treating.  Jag själv behövde inte ens klä ut mig i år, jag ser ut som ett spöke/lik/zombie i ansiktet helt naturligt.
Emilia och Elian fick hur som haver ihop rätt välfyllda påsar med godis och skuttade runt helt sockerhöga resten av kvällen.  Att dom lyckades somna till sist överhuvudtaget var ganska otroligt (mamman somnade ungefär samtidigt).
Vi hann även avnjuta vår klassiska Halloween-middag tillsammans, fixade en pumpa och rostade pumpafrön därefter (som katten bestämde sig för att sno, suck).  Det är oerhört viktigt för mig att följa traditioner för kidsens skull.  Är det Halloween så är det, det skall göras och vara på samma sätt varje år - oavsett om en skrikig bebis har flyttat in eller ej, haha.
 
Jag tror att dom var nöjda med livet vid dagens slut.  När jag nattade Elian så sa han godnatt i vanlig ordning och frågade därefter om jag hade haft en bra Halloween, det hade han nämligen haft.  Tur det!
Evanessé

Vad gulligt du skriver om er! Sedan gillar jag din öppenhet, alltså så_här_är_det, inte en massa vi-låtsas. Jag skrev ett inlägg om just sådant idag, våra fasder utåt. Därför gillar jag din blogg lite extra mycket idag!

Kram

Svar: Kul att höra att det uppskattas. Är alltid noga med att skriva så öppet som möjligt och skippa det där med att försköna allt :) Kram!
Denize

Moa

Jag är verkligen SÅ imponerad av Emilias sminkning :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress