Min lilla stjärna med varma och sköna tofflor-  som var en present från Gotland.
 
Har det redan gått flera dagar sedan jag var här inne och uppdaterade? Tydligen.  Ibland är dagarna verkligen stormiga och kaotiska nuförtiden.  Jag kan se att vänner ringer mitt uppe i allt, tänka att jag ringer tillbaka så fort läget är lite lugnare och plötsligt har det gått ett eller två hela dygn, haha.
Det är ett evigt vaggande, gungande, tröstande och underhållande.  För när bebis inte vill eller behöver sova så skall hon aktiveras och "lekas" med.  Hon börjar bli riktigt rolig och charmig när hon är vaken, mätt och pigg.  Hon älskar att prata och kräver ständig ögonkontakt, vilket jag såklart tycker är superkul.  Tänk att det kan vara så underhållande att konversera med en 2-månaders, haha! Det dyker ju upp nya ljud och miner dagligen.
Och om det inte är bebis som tar upp en massa tid så är det ju de större barnen som också kräver sitt.  Och så allt det vardagliga på det.  Jag har aldrig upplevt att dagarna går så pass fort som dom gör nu, det är helt galet.
 
Hur som helst så ville jag kika in här och bryta tystnaden lite medan Elise sover.  När hon har vaknat så skall hon proppas med käk, sedan skall vi ut och uträtta ärenden, hämta hem brorsan (som har klivit in i en härlig fas i livet, ni som vet ni vet) och sedan lär väl klockan ha hunnit bli middagstid innan man ens hinner med något annat än barn däremellan.  Det står fyra säckar med rena kläder här framför mig, men de lär väl bli vikta lagom till helgen eller sådär.  Äsch!
 
Ha en finfin dag!
Lillemmish

God morgon va söööt =)
Ps: kolla gärna in hos mig

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress