Elise är definitionen av en powernap.  Hon hinner knappt somna innan hon skall vakna igen - och sådär håller hon på hela dagarna.  Nu när hon sov sin förmiddagslur så passade jag på att äta min sena frukost.  Jag blev helt toksugen på toast, så jag får skylla mig själv att jag inte hann äta upp innan hon vaknade (det gäller annars att välja snabba saker, sådant som är klart på en gång).
 
Hon sov i alla fall sina korta minuter och vaknade sedan upp pigg och glad (trodde hon en kort stund).  Det är rätt roligt med henne, att hon jämt blir så jädrans glad att se en precis när hon har vaknat.  Det spelar ingen roll om det är mitt i nätterna, om hon bara har sovit någon minut eller vad det än kan vara.  Just när hon är nyvaken så ler hon oftast sina största léenden bara av att man dyker upp vid henne, haha.  Pluttis.
Den här gången lyckades jag få henne att somna om ytterligare en kort stöt.  Dock sover hon nästan med ögonen öppna, livrädd för att missa något!
 
 
Nyvaken och gladast i stan och sedan en kvart senare.  Det syns inte på bilden, men hon blundar inte helt.
Paula

Men så söt !!

Sophie

Hej!

Jag undrar lite om du skulle kunna tänka dig att se tillbaka på det här inlägget du skrev för 2,5 år sedan?
http://denize.se/2014/april/jag-slapper-inte-taget.html
Jag minns att jag tyckte det var så bra skrivet, och höll verkligen med dig. Nu har det ju gått ett tag och mycket i ditt liv har förändrats, och ditt äldsta barn har blivit större. Hur tänker du med dina yngre barn? Vill du att de ska leka mer som Emilia gjorde i Spanien, eller tycker du nu att teknik är helt självklart och bra? Är bara intresserad om din tankegång förändrats.

Svar: Jag resonerar fortfarande på precis samma sätt. Jag har dock accepterat att utveckling och teknik osv går framåt och därmed ned i åldrarna - men jag anser att barn skall vara barn så länge som möjligt. Elian spelar mycket tv-spel osv men han är även extremt duktig på att leka och använda fantasin, så det gör inte så mycket. Men nej, tankegången har inte ändrats alls :)
Denize

lillemmish - mode - inredning

gott de såg ut, va sööt bild =)

Faster

Finaste sötaste Elise 💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress