En liten färgklick i höstens mörker.  Mitt lyckopiller i vardagen.  Min varma bebis som doftar så gott.  Min Elise, min älskade lilla Elise - som kom in i mitt liv av en anledning.  Som tog en sådan stor del av mitt hjärta, en del över som jag inte ens visste fanns.  Min fantastiska lilla dotter, i åtta veckor har jag fått äran att ta del av dina dagar och din utveckling.  Jag vill se allt, höra allt, uppleva allt... och inte missa en sekund.
Nog för att du är envis, tidskrävande och ett heltidsjobb.  Men du är så himlans underbar på samma gång.  Ett enda leende från dig så är den där sömnlösa natten som bortblåst.  Kvällens skriktimmar känns så himla avlägsna när du senare får syn på mig mitt i natten, när det är dags för mat, och du bara skiner upp.  Jag älskar att tända den svaga lilla lampan bredvid sängen och mötas av ditt leende.
 
Att vara mamma är meningen med mitt liv, att vara mamma till just dig och dina fina syskon är det bästa som har hänt mig.  Jag är lyckligt lottad, så himla blessed.
Veronica

Gud så söt hon är!

Evanessè

Så fint! Och så känner jag med för mina barn, man blir liksom alldeles känslosam. De är ju ens allt :)

Therese

En kopia av dig 😊

elin stridh

men så sött!

acinorev.blogg.se

Vilka härliga bilder och såå söt! 😊

clara

så fin!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress