Emilia var med och hjälpte med att fota dessa bilder.
 
Idag är jag glad att vi hann ta bilderna när de togs.  Det var soligt och fortfarande ganska färgglatt där ute och det var bara för ett par dagar sedan.  En mysig höstdag.  Idag sitter vi i kyligt mörker och ser på medan första snön faller.  Blandat med regn förstås.
 
Jag tänkte i alla fall passa på att skriva lite om våran vagn.  Bättre sent än aldrig?
Vi har en Britax Go Big med både sitt- och liggdel och en tillhörande mjuklift.  Just nu har jag mjukliften i liggdelen, dels pga att det blir lite extra ombonat och mysigt där i - vilket Elise kräver, men främst pga att vi bor i lägenhet utan hiss och det är himla praktiskt att kunna släpa upp och ned på liften om bebis sover.
Vi skulle egentligen ha kunnat köra på sittdelen till vagnen nu, med mjuklift i - då sittdelen till Go Big har fullt liggläge (vilket Go och Go Next saknar har jag förstått).  Bilder med sittdelen lär dyka upp senare.
 
Hur som helst så hade jag några krav när vi funderade på vilken barnvagn vi skulle välja.  Jag ville ha en som passade bra både i stan och även på landet.  Någon smidig, stabil och snygg.
Jag tyckte att den var lite bredare än vad jag var van vid tidigare, men det är inget jag tänker på längre.  Och tack vare de större framhjulen (därav namnet) så uppfyller den mina krav på att klara av gräs- och grusvägar, samtidigt som de är svängbara och passar lika bra i stan.  Min sista önskan var att vagnen skulle klara av snöoväder, vilket vi kommer märka inom kort - men jag tvivlar inte alls.
 
Vagnen är enkel att köra, både för stora och små.  Den har ett ergonomiskt handtag med flera olika vinklar och det är lätt att få ett bekvämt grepp både för mig som är kort, för barnen och för K som är rätt lång.
Jag upplever även att vagnen har ett bekvämt "gung" och bebis vaggas tryggt.
 
Den är även enkel att fälla ihop och vi har haft med oss chassit i bilen och satt fast babyskyddet med adaptrar.
 
Och så är den ju även snygg också.
Som jag har skrivit flera gånger så är jag supernöjd och har hittills inget alls att klaga på.
Anonym

Insåg precis att du inte är så lång va? Haha

Svar: Haha nope, min 12-åring har växt om mig ;)
Denize

Sara

Roligt att du är nöjd! Jag har (tyvärr) en go next och är ledsen över att den inte har fullt liggläge, men i övrigt är jag också så himla nöjd!

kajsa

Trodde först det var Emilia haha. Fick kolla noggrannare då såg jag att det var du. Hur lång är du Denize? och hur lång är Emilia? :)


Svar: jag är sisådär 158 och Emilia 160, hon lär bli lång :)
Denize

Sofia

Nu blev jag ju nyfiken över hur lång du är? 😄

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress