Mera morgonmysbilder.  Den här gången på när storebror också var med och kramades lite.  Han har fått hänga hemma med oss pga att det går magsjuka i klassen.  Jag tar INGA risker.  Tur att det inte är skolplikt än, då hade jag ju inte kunnat göra såhär.  Men vi kan bara inte få hem en kräksjuka nu, fyfasen! Tur också att Elian är hemmakär och gillar att fixa och dona här, så han inte enbart klättrar på väggarna, hehe.
 
Förresten så tycker Elian att Elise skrattade för första gången idag.  Alltså det var så himla oklart, är det inte alldeles för tidigt? Jag hade för mig att första skrattet dyker upp vid 3-4 månader.  Men vi satt i alla fall i soffan, jag studsade lite lätt upp och ned med bebis framför mig samtidigt som jag larvade mig och sa något i stil med "bebis vill aldrig sova" med tillgjord röst om och om igen.  Hon log länge med hela ansiktet tills hon gav ifrån sig lite glädjetjut och till sist ett gurglande hähä-liknande ljud.  "Hon skratta hon skratta!" tjöt Elian samtidigt som jag var tvungen att dra fram datorn och googla på första skratt, haha! Jag är inte helt övertygad, men det var mysigt oavsett vad.
 
Nu sover pluttan och har gjort ett tag.  Igår sov hon typ ingenting alls, jag skojar inte.  Hon är en liten periodare.  Jag tänkte i alla fall passa på att spela lite kort med Elian medan det är lugnt här hemma.  Ha en fortsatt fin torsdag!
Angelica

Min började skratta ganska tidigt med, runt 3 veckor fick jag första svarsleendet, kanske runt 2-3 månader kom skrattet, nu är hon 4,5 månader och skrattar så hon kiknar, så härligt att höra!

Evanessé [familjeliv, hälsa & humor]

Så har vår kille gjort hela tiden också, haft sina vaken- och sovperioder. Ena dagen flera (men korta sovatunder) och för nästa dag ingenting.

Evanessé [familjeliv, hälsa & humor]

Så har vår kille gjort hela tiden också, haft sina vaken- och sovperioder. Ena dagen flera (men korta sovatunder) och för nästa dag ingenting.

Moa

Dina syskonbilder är alltid så mysiga <3 Jag förstår dig verkligen med kräksjuka, det är jobbigt nog med större barn och Elian blir ju väldigt lätt sjuk också så risken är väl extra stor att ni får hem det... Magsjuka med bebis är inte kul. En kompis fick också en dotter i september, hennes tvååring åkte på en magsjuka när lillasyster bara var ett par veckor och när hon blev smittad fick hon läggas in på barnavdelningen med dropp i ett par dygn :( De har ju inte så mycket "reserver" i den åldern :/

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress