Jag får inte nog av lukten av det där lilla huvudet.  Jag kan ofta komma på mig själv med att sitta och stirra på den där mini-människan och samtidigt inse att en massa tid har passerat.  Jag roar mig liksom med att bara titta och veta att hon är min, hon är våran, hon är här och att hon bara finns.
 
Vi börjar lära känna varandra mer och mer.  Men samtidigt så svänger allt från dag till dag.  Det är svårt att komma in i några slags rutiner när det jämt sker förändringar.  Hittills så har hon antingen sovit hela tiden, nästan så mycket så man har fått väcka henne för att det känns som om brösten skall explodera och hon verkligen borde äta.  Eller så sover hon inte alls... vill bara ammas och vara nära dygnet runt.  Det verkar inte finnas något mellanläge.
De senaste två dagarna har varit som det sistnämnda.  Hon har vaknat så fort man har lagt ned henne, bara velat vara nära, varit snuttig (men nappen duger inte alls på samma sätt) och haft svårt att komma till ro.  Det där med bärsele/bärsjal känns som nästa stora prio på inköpslistan.  Lilla hjärtat, inte lätt att vara liten och bara vilja vara nära.
 
Hur som helst så har vi roat oss med tvätt- och städdag till en början.  Det bockade vi av i förmiddags.  Sedan åkte vi iväg för att shoppa lite.  Mamman behövde lite nya kläder, efter månader av sunkiga och mjuka kläder.  Kul att kunna ha något amningsanpassat och lite finare innan de gamla kläderna passar igen (om dom kommer göra det).
Elise tyckte dock INTE att det var skoj att gå in i butiken.  Pappan fick bära och vyssa och mamman har aldrig plockat på sig kläder snabbare förut.  Men hem kom jag med lite nytt i alla fall.
 
Nu är k och hämtar Elian som har varit hos mormor och morfar efter skolan, bebis sover (kors i taket) och snart blir det fredagsmys i hemmet.  Trevlig helg på er!
Carolina

Vem tycker ni att underverket är lik? 😀 Tycker ni att hon liknar Emilia eller Elian? 😀 Hon är så ju förbaskat söt! 😍😍

Svar: Vi tycker inte riktigt att hon är lik någon alls. Inte pappa, inte mig och inte sina syskon heller... hon är lite egen bara :D
Denize

Hel%E9na

En trikåsjal är det absolut bästa o mysigaste jag haft till mina barn! Jag har även haft vävda, ergonomiska selar, mei tai.. Men jag var ensam med sonen och hade 3 stora barn så jag hade inte klarat mig utan, perfekt i alla lägen! =) När dom är sjuka, trötta, gnälliga, bara vill mysa, man ska bära in matkassarna från bilen, gå på marknader, på resor osv. Vill dom inte sova stoppar man dom i sjalen och drar en jacka runt, behövs bara en mössa och inga ytterkläder, och tar en snabb promenad. Tyvärr hade jag såna grymma foglossningar med Molly så jag har inte burit lika mycket som med sonen. Kan tipsa om Knyt-An om du är i Sthlm. http://knyt-an.se/

Angelica

Jag hade en trikåsjal till bebis, dock kom hon mitt i sommaren så det var på tok för varmt för oss. Nu använder vi bara den vävda sjalen, så jag tänkte sälja min trikå. Om du vill kan du få den för 300? Lite grönaktig (grönblå typ), och vi har katter här hemma, men det har ju du med :-)

Angelica

Kom på att du kan ta min mejl om du är intreserad, angelica.1984@live.se

Hon

Så mysigt med en liten bebis!

Hanna

Åh, jag börjar allt bli lite bebissugen igen. Jag kunde heller inte sluta sniffa på det där lilla huvudet när barnen var små.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress