Tänk att det nu kan handla om dagar tills lillasyster kommer.  Snart kommer vår dotter ligga i det fina babynestet här ovanför.  Så häftigt och helt underbart.
Idag är det BF enligt SM och KUB-testet.  Och av olika anledningar så känns det väldigt nära nu, det känns som om kroppen förbereder sig inför förlossning.  Det finns en del olika tecken som tyder på det (fina ord som slempropp, teckenblödning och tarmtömning kanske säger en del? haha), men jag vet inte om jag analyserar lite för mycket, så man kan bara vänta och se.  Det känns pirrigt och ganska så overkligt - men jag är redo.  Ett enormt äventyr väntar oss.
 
Kommer du i helgen tro, lilla flicka? Håll gärna en tumme eller två.
 
Tara

Jag håller både tummar o tår, för att er väntan ska vara över väldigt snart. Varje gång - o det blir några gånger varje dag 🙂 - som jag går in här o du inte skrivit ngt nytt, hoppas jag att det är för att du har ngt visst annat att göra, men snart så 🤗

Anna-mamma till Vincent och Alex

Självklart håller jag alla tummar och tår! Hoppas ni lilla knytet i er famn snart och får bebismysa. Så stort det ni står inför! Stor kram och lycka till.

Anonym

Jag tror hon kommer i morgon kväll! Lycka till!

Emmelie - mamma till två och ssk-student.

Jag tror hon är här under söndagen =) kram

Anonym

Jag tror hon kommer i morgon kväll! Lycka till!

Sanna 24 år & tvåbarnsmamma

Jag håller tummarna och följer dig med spänning:-)

Christin

Vad häftigt! Kram

Tara

Inte nu längre 🙂
Grattis till lilltjejen!

Anonym

Grattis till flickan 😄

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress