En lunchtallrik från häromdagen (ni som följer mig på Instagram har redan sett).  Klumpen i mitten föreställer köttfärsbiffar med mozzarellafyllning i tomatsås - biffarna blev dock till mos dagen efter.
När vi åt det till middag så gjorde jag pasta till.  Själv provade jag zucchinipasta, jag vill dock inte påstå att det var någon höjdare... 
 
Hur som helst så hade jag couscous till dagen efter och jag har nog levt på couscous till lunch varje dag denna veckan.  Det är SÅ.JÄKLA.GOTT! Varför kan inte mina barn förstå det?
Idag fick Elise smaka på det (någon burk från Semper), men nepp... inte ens hon tyckte om det.  Synd! Elian stod bredvid och sa "nää stackars Elise, hon ska inte behöva äta det, det är det äckligaste som finns", haha lite lagom frustrerande när mamman säger "jooohooo då, nomnomnom, gottigottiiiii" samtidigt som hon kväljs och skriker rakt ut när jag försöker erbjuda henne mer.
Nä, jag får inse att jag förblir ensam med att uppskatta smaken.
 
Annars så flyter dagen på.  Jag och Elise ägnade morgonen åt att städa, sedan sov hon ovanligt länge och då passade jag på att träna.  Träningen har blivit lidande de senaste två veckorna pga alla cirkulerande sjukdomar, så det kändes faktiskt tungt idag.  Riktigt tungt.  Nästan som att varenda muskel och lilla tillstymmelse till magruta jag började bygga på, bara hade försvunnit ut i tomma intet.  Svagt och flåsigt var det.  Inte ens värt att berätta om träningspasset för er, för det var inget bra.  Förhoppningsvis dyker ett inlägg om ett bättre pass upp inom kort, om man bara håller sig frisk!
 
 
Ja bilderna talar nog för sig, hur dagen har varit.  Skitigaste spegeln i stan (den inkluderades inte i vår städrunda), äcklig skurhink och poserande svettig mama.
 
Nu lär folket strax börja ramla in, sedan kör vi fredagsmiddag.  Happy friday!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress