Mina fina tjejer i morse innan Emilia drog iväg till plugget ❥
 
 
Jag tror att Elise behöver ta igen lite sömn efter vår Gotlandsresa.  Hon sov nämligen bättre än någonsin i natt.  Egentligen skulle hon nog behöva ta igen sömn efter en hel livstid av alldeles för lite av den varan, haha, men man får ta vara på sådana här nätter... för jag kommer aldrig ta det för givet.
Hon vaknade i alla fall bara en endaste gång och fick en flaska, sedan sov hon vidare till efter 6.  Sammanhängande sömn på natten OCH sovmorgon.  Det ni! Och i skrivande stund sover hon igen och har gjort i en timme hittills.  Skruttan, det har blivit på tok för lite sömn den senaste veckan.
 
Hur som helst så väntar jag mest på att hon skall vakna, sedan skall jag försöka övertala henne till att sitta i vagnen lite så vi kan njuta av det fina vårvädret.  Varför, varför, varför avskyr hon den där vagnen så mycket? Hon tycker ju att det är huuuur spännande som helst att bli buren utomhus och få se på världen.  Men att sitta i vagn funkar inte i dagsläget.  Jag fattar inte, hon är ändå sju månader.  Sittvagn skall väl vara skoj? Ja, ja jag skall försöka i alla fall - trots att det troligtvis slutar med att jag blir stressad av skrik, svettig, tar upp henne och bär runt på 9-kilos klumpen.
Sarah

Så fina bilder, får mig att tänka på tiden då min yngsta bror var så liten 😭 Nu är han mest en odräglig 13-åring, hehehe!

E

Nu vet jag inte åt vilket håll du har vagnen vänd åt men ett tips är att testa vända vagnen framåt (vänd bort från en) så att hon ser mer än bara den som kör vagnen, kan hända att hon tycker det blir mer spännande då 😊

Anonym

Min son totalvögrade vagnen tills han blev 15 månader, han har älskat den sen dess och är nu 2 år. Köp en ergonomisk bärsele och härda ut! :)

Angelica

Vagn funkar inte för min 9-månaders heller, har aldrig riktigt gjort det. Jag slänger upp henne på ryggen i selen istället, det är hon nöjd över :) Jag vet inte om den möjligheten finns med babybjörn? Annars så kanske du kan kika på en nyare sele? Vi använder en manduca som är enkel att ha att göra med

Anonym

Testat vända så hon tittar framåt? Eller en annan vagn? =)

Anonym

Prova vända sitsen framåt? Eller prova en vagn med ergonomisk sittdel? 😊

Carolina

Precis som anonym skriver! Vet inte vad du har för vagn, men vissa barn ratar vanlig sittdel och andra ratar ergonomisk. :) ett tips är att prova byta 😘

Emmelie

Härliga bilder! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress